Intens slechte ouders laten kind op camping uithongeren zodat het voedsel moet stelen

Intens slechte ouders laten kind op camping uithongeren zodat het voedsel moet stelen

Gelukkig is het drama voor de kinderen nu voorbij. De ontaarde ouders zitten vast.

Ongelooflijk, wat een verhaal weer. Op een camping in Winterswijk, een plaats in de Gelderse Achterhoek, op de grens met Duitsland, heeft zich een vreselijk drama afgespeeld. Ik kan het niet bevatten, gelukkig maar.

Campinggasten vonden in de nacht van vrijdag op zaterdag een broodmager jongetje in hun tent. Hij was naar binnen geslopen om te eten. Stel je voor, een kind, dat normaal gesproken lekker ligt te slapen op dat tijdstip, om de volgende dag weer vrolijk te spelen, heeft die luxe niet. Het jong had blijkbaar zo'n vreselijke honger dat het 's nachts wakker was en uit wanhoop bij een ander in de tent eten zocht.

Wat fijn dat er nog mensen zijn die opletten. De politie werd ingeschakeld en die ontfermde zich over het kind. Toen ze in de caravan van de ouders van dit jongetje keken kwamen ze nog veel meer ellende tegen. In de caravan waren de vader, moeder, nóg twee kinderen en een aantal dieren aanwezig.

Mijn broek zakt ervan af. Een aantal dieren. Serieus? Dat mensen wanhopig zijn kan ik begrijpen. Dat het voor sommige gezinnen schier onmogelijk is geworden hun kinderen van alles te voorzien, begrijp ik ook nog. Dat is schrijnend. Maar voor deze idioten kan ik geen greintje respect opbrengen. Als dierenliefhebber mag ik dat wel zeggen, dunkt me. Als je kind broodmager bij anderen voedsel steelt, wat doe je dan in een caravan met een aantal dieren?

Van mij mogen die ouders in een kooi, hoog aan de gevel van een Duits stadhuis worden opgesloten, met hun huisdieren er bij in. Ja. Zo vind ik dat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties