Intolerantie uit onverwachte hoek! Homo bedreigt travestietencafé

Geen categoriejul 20 2018, 18:00
Identiteitspolitiek vreet zichzelf op. Queers Café aan de Amstel heeft voor een tweede keer een haatbrief ontvangen, van een homo! Man man man...
De barman van het café snapt er helemaal niets van, kijkt met tranende ogen in de camera, snikt een keer en vraagt u op de man af; 'waarom?' Dit is al de tweede brief, waarschijnlijk van dezelfde figuur. Het handschrift is nagenoeg identiek (en mooi!) en heeft ook ongeveer dezelfde inhoud. Zo zouden de mensen van het Queer Café het verpesten voor alle mannelijke homo's, aldus de homofiele travestieten-hater.
In de brief staat onder andere dat "De straten moeten schoongeveegd worden. Travestieten moeten uitgeroeid worden." dus het lijkt wel alsof we te maken hebben met een soort homoseksuele nazi, die overigens niet kan spellen.
Dit keer ziet de travestieten bedreiger de bar het liefst opgeblazen door een bom. Het personeel voelt zich er niet onveiliger door maar zijn het geouwehoer van deze man echt zat. Dit zijn nou echte flikker-streken.
Waarom de homo niet gewoon een ander café opzoekt en zich niet bemoeit met die tranny's snapt ook niemand. Hieronder leest u de hele brief. Verbaast u zich ook vooral over het feit waarom deze figuur nog de tijd en moeite neemt om een brief te schrijven in plaats van iets uit te typen. Dan had hij de spellingscontrole nog even kunnen toepassen...
65288c18-ed1e-4049-aa6a-6a6798825848
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten