iPad 2: je kunt niet elke keer een revolutie verwachten

Geen categoriemrt 05 2011, 12:25
Hoewel de iPad 2 een behoorlijk verbeterde versie is van de iPad 1, zijn er fans die het allemaal wat vinden tegenvallen. Blijkbaar wilden zij dat de nieuwe versie van de computertablet in een privé-vliegtuig of in ieder geval een auto kan veranderen.
En tja, dat kan hij niet. En dus 'valt het allemaal wat tegen'.
Webwereld.nl legt uit waarom deze criticasters nogal overdrijven. De iPad 2 is gewoon beter dan de oude versie. De nieuwe tablet is dunner, lichter en gaat net zo lang mee op een volle accu. Daarnaast is het apparaat ook nog eens krachter dan zijn voorganger.
De dualcore opvolger (A5) van de A4-chip draait op dezelfde kloksnelheid (1 GHz), maar heeft twee keer zoveel geheugen als de iPad 1. Daarnaast is de iPad 2 alleszins betaalbaar gebleven. Wat wil je nog meer als consument?
Critici moeten begrijpen dat Apple niet iedere keer een ware revolutie in gang kan zetten. Als een revolutionair product eenmaal bestaat is verbetering vooral een evolutionair proces. Relatief kleine, maar belangrijke veranderingen; daar draait het nu om.
Tot er een nieuwe revolutie plaatsvindt op technologisch gebied en de iPad 2 alsnog in een vliegtuig kan veranderen waarmee gebruikers naar hun eigen privé-eiland, die ook door de iPad wordt geschapen, kunnen vliegen natuurlijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten