Iran en Amerika: 'Er komt een nucleaire deal aan!'

Iran en Amerika: 'Er komt een nucleaire deal aan!'

Oh nee. Nachtmerriescenario.

Goed. Tijd om ons ernstig zorgen te maken:

De onderhandelingen over het atoomprogramma van Iran verlopen volgens de Iraanse president Rohani en de Amerikaanse minister Kerry van Buitenlandse Zaken goed. Beide denken dat een akkoord mogelijk is.

Iran heeft de afgelopen week in Zwitserland met de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk, China en Rusland over het atoomprogramma onderhandeld.

Rohani: "Het is mogelijk om een akkoord te bereiken en er is niets dat niet kan worden opgelost." In Amerika er veel onrust ontstaan over deze op handen zijnde deal. Dat is niet zo gek, aangezien de kans groot is dat Obama en Kerry Iran toestemming geven om duizenden centrifuges te houden.

Het klinkt gek, maar dat lijkt precies te zijn waar Amerika op aanstuurt. Ja, het is zeer wel mogelijk dat Iran een deal krijgt waarbij het op termijn nog altijd een atoombom kan ontwikkelen.

Het meest bizarre hieraan is dat onze vrienden van de media het allemaal wel best schijnen te vinden. Iran wordt geregeerd door een stel islamitische haatbaarden - islamonazi's pur sang - die oppositieleden vermoorden, homo's op brute wijze executeren, weet-ik-hoeveel terroristische organisaties steunen en die, oh ja!, Israël "van de kaart" willen "vegen" - maar de mainstream media vinden het prima ze waarschijnlijk een deal krijgen waarbij ze gevaarlijker en machtiger dan ooit worden.

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat links hypocriet tot op het bot is, maar dit gaat wel heel ver. Ze roepen alleen maar in koor: 'Er komt een deal aan! Jawel, een akkoord komt iedere dag dichterbij! Yes! Fantastisch! Peace in our time enzo!' Dit terwijl een blinde nog kan zien dat het Iraanse regime knettergek is, en het komende akkoord ze in staat stelt om machtiger dan ooit te worden.

Wat is het toch met links dat ze dit fantastisch mooi vinden? Zijn ze werkelijk zo zelfhatend dat ze dit toejuichen?

Lees meer over:
criminaliteit iPhone

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer