Irene Moors steekt RTL 4 met mes in de rug

Irene Moors steekt RTL 4 met mes in de rug

De rechterhand van Carlo Boszhard, Irene Moors, gaat verrassend genoeg naar SBS.

De televisietransfer was een enorme verrassing voor iedereen, zelfs voor echte watchers zoals Privé. Moors is namelijk al sinds jaar en dag een begrip bij RTL 4, met meerdere succesvolle programma's. Niemand zag het dan ook aankomen dat ze opeens zou verkassen.

Moors heeft maar liefst 26 jaar lang voor RTL gewerkt, maar aan die samenwerking is nu dus een eind gekomen. Ze zegt dat ze voor SBS heeft gekozen omdat ze daar nieuwe uitdagingen kan aangaan. Ze heeft namelijk behoefte aan veranderingen; aan nieuwe avonturen. Daar kunnen de meesten van ons -- zeker mensen die langere tijd hetzelfde werk hebben gedaan -- zich ongetwijfeld het één en ander bij voortellen.

In haar jonge jaren was Moors medisch secretaresse. Daarna werkte ze even voor de Donald Duck. Haar doorbraak kwam bij de commerciële omroep RTL Veronique. Lezers van mijn leeftijd (ik ben 31) kennen haar natuurlijk eerst en vooral van haar eerste écht succesvolle programma: Telekids.

SBS is ongetwijfeld blij met de komst van Moors. Ze is niet alleen populair, gezellig, en warm, maar ook nog eens een echte duizendpoot; zij beheerst niet één trucje, maar meerdere. Ze kan serieuze programma's presenteren, ze kan iets doen met humor, voor kinderen, voor bejaarden... Noem het maar op, Irene kan het.

Ondertussen is dit voor RTL en Carlo Boszhard natuurlijk een hard gelag. Zij zien Irene vertrekken. Het is nog maar de vraag of ze ooit nog met haar zullen samenwerken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer