Is een bomaanslag op de zwangere Sabia Enigzek verijdeld?

Is een bomaanslag op de zwangere Sabia Enigzek verijdeld?

Eén man beweert in ieder geval van wel...

Het is jammer, maar helaas. Het liep niet zoals het had gemoeten, de televisiecarrière van Sabia Enigzek. SBS 6 trokt na twee afleveringen van het programma MindMasters de stekker uit de show. Naar verluid vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Sabia Enigzek - die wij inmiddels goed kennen - was één van de juryleden van het programma, en had samen met onder andere Patricia Paay en Uri Geller jonge magiërs moeten begeleiden in de spelshow. Maar na twee afleveringen vond SBS het echter al welletjes en beëindigde de show. Uri Geller, heeft wel een theorie waarom dat gebeurde. Te lage kijkcijfers? Daar gelooft hij niets van:

"We kregen heel veel positieve reacties op de show."

Maar waarom ze dan wel gestopt zijn? Daar heeft Uri wel een theorie voor:

"De reden is sabotage. Het lag niet aan ons, het lag niet aan de show." Uri vindt het vreemd dat hij hordes beveiligers en politiemensen op de been zag voorafgaand aan de tweede - en laatste - uitzending.

"Ze durfden gewoon niet verder met de show. Er is iets gebeurd, waar wij niets van weten. Hoe is dit anders te verklaren? Het is een ramp. Voor mij, voor Sabia, voor de jonge magiërs die meededen. Waren er hackers die het station aanvielen? Was er een terroristische dreiging?"

Volgens de Israëlische tovermeester Uri waren er dus kwade krachten aan het werk om Sabia en de rest om het leven te brengen. SBS laat overigens weten dat MindMasters gewoon wél van de buis is gehaald vanwege teleurstellende kijkcijfers.

Een hoop mensen - waaronder Uri Geller - denken er echter anders over. Wat denk jij? Vielen de kijkcijfers tegen, of probeert SBS hier iets te verdoezelen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties