ISIS brengt nieuw magazine vol haat uit

ISIS brengt nieuw magazine vol haat uit

De propagandamachine van terreurorganisatie ISIS draait op volle toeren.

De islamitische terroristen van ISIS hebben een nieuwe editie van het magazine Dabiq uitgebracht waarin ze pronken met alles waar ISIS bekend om staat: het vermoorden van andersdenkenden, het vernielen van heiligdommen van andere religieuze groepen en het stelen van materieel van het Irakese leger. Het propagandablaadje waarmee ISIS nieuwe jihadisten uit de rest van de wereld naar Syrië en Irak probeert te lokken, ziet er zo uit:

Het haatblaadje van ISIS, inclusief een heus voorwoord, fotoverslagen en opiniestukken inclusief de nodige dreigementen, is online te bekijken. Eerlijk is eerlijk: het ziet er allemaal heel professioneel uit, net zoals de video van gisteren. Maar de inhoud is verschrikkelijk. De terroristen van ISIS laten trots zien hoe heiligdommen van andere gelovigen worden vernietigd (in dit geval onder andere het graf van profeet Jona in Mosul, waar ook nog eens vijftig geblinddoekte lichamen zijn gevonden) met explosieven, hamers en graafmachines:

Het is lastig onder woorden te brengen wat ik voel als ik dit zie. Het is ronduit walgelijk om te zien dat ISIS hele volkeren probeert weg te vagen door ze te vermoorden en door hun culturen van de aardbodem te laten verdwijnen door heilige plaatsen met de grond gelijk te maken. De islamitische terroristen van ISIS willen niets liever dan dat Irak en Syrië compleet worden gezuiverd van alles wat niet ISIS is.

Ik heb het al vaker gezegd: wat ISIS doet, is genocide en dat zouden we nou eindelijk eens met z'n allen moeten erkennen. En dat niet alleen, het Westen moet vervolgens ook ingrijpen om ISIS tot de laatste man te vernietigen. Tot de laatste man ja. We moeten niet slechts de opmars van ISIS stoppen door bijvoorbeeld de Koerden te bewapenen, we moeten het kwaad dat ISIS is helemaal uitroeien tot er niet één ISIS-aanhanger overblijft.

We kunnen simpelweg niet blijven wegkijken. Al is het maar omdat ISIS een groot gevaar is voor het vrije Westen, zoals ook blijkt uit het citaat op de achterkant van het haatblaadje van ISIS (zie foto hieronder). Wie denkt dat ISIS alleen actief blijft in Irak en Syrië en verder niemand lastig valt (ware het een ver-van-mijn-bed-show), heeft het volkomen mis. ISIS wil een groot islamitisch kalifaat met de sharia als wet van Irak tot en met Spanje. Dat is onacceptabel.

Zoals de Amerikaanse senator John McCain het onlangs uitstekend formuleerde bij Fox News: "The best way to send a message to ISIS is through ordnance dropped on their heads and blowing them to smithereens. Go blow them straight to hell where they belong." Ik zeg: doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties