ISIS executeert zes mannen in Mosoel. Hun misdaad? Ze verkochten sigaretten...

Geen categoriejun 10 2016, 8:00
Roken is dodelijk, zeker in het Kalifaat.
ISIS wordt momenteel keihard bestreden door het Irakese leger en Koerdische strijdgroepen. Het Kalifaat staat onder druk in Mosoel, en is zelfs helemaal verjaagd uit de Irakese stad Fallujah. Helaas betekent die aftocht niet dat ISIS minder misdaden zal plegen. Integendeel: de terreurgroep wil juist nu laten zien dat ze de baas zijn, en onderdrukt de bevolking dus extra hard. Zeker nu het Ramadan is, controleert ISIS de bevolking extra streng. Zijn ze toch niet stiekem aan het snacken tijdens de vastenperiode? De kleinste overtreding van de sharia is genoeg voor de doodstraf, en ISIS zal niet aarzelen om die doodstraf direct uit te voeren.
Zes mannen op Mosoel kwamen daar op de meest gruwelijke wijze achter. Ze werden eerder deze week door ISIS-beulen geëxecuteerd. Hun 'misdaad'? Ze verdienden wat bij door sigaretten te verkopen. Roken is streng verboden volgens de ISIS-regels. Niet om gezondheidsredenen, maar vanwege de islamitische wet. De sigarettenverkopers werden opgepakt door de shariapolitie van ISIS, en moesten direct verschijnen voor de islamitische rechtbank in Mosoel. Het vonnis: onmiddellijke executie.
Een vuurpeloton van ISIS-jihadisten schoot de verkopers dood. Bam, een dodelijke kogel... Vanwege het verkopen van wat sigaretten. Het meest walgelijke? De executie werd bijgewoond door honderden mensen. Gezellig kijken hoe zes verkopers worden doodgeschoten. Het is niet bekend of ISIS mensen dwingt om naar dit soort executies te komen als toeschouwer, of dat de bevolking zelf kwam kijken uit nieuwsgierigheid en vermaak. Wat wel bekend is, is dat zes mannen zijn vermoord omdat ze sigaretten verkochten. Hoe ziek wil je het hebben?
Tijd om voor eens en altijd een einde te maken aan ISIS. Deze terroristen zullen niet rusten voordat hun terreurkalifaat niet alleen in Mosoel, maar ook in Parijs en Amsterdam de lakens uitdeelt. We moeten voor eens en altijd afrekenen met ISIS om te zorgen dat dat nooit realiteit wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten