ISIS slacht dokter af die mensen opriep om zich te bekeren tot het christendom

Geen categoriemei 22 2016, 18:00
Als radicale islamieten het voor het zeggen hebben wordt het illegaal om voor een andere religie te pleiten (én voor géén religie).
Je wilt bewijs? Nou, lees dit artikel maar eens:

ISIS Saturday claimed responsibility for the killing of a homoeopathic doctor in western Bangladesh, as the Muslim-majority country reels under a series of brutal murders of secular activists and minorities by Islamists.

“Fighters from the Islamic State assassinated a doctor who called to Christianity in Kushtia, western Bangladesh,” the ISIS-affiliated Amaq news agency said in a brief Arabic message, according to SITE Intelligence Group.

De 58-jarige dokter Sanaur Rahman reed samen met een vriend -- professor Saifuzzaman van Islami University -- naar huis toen messentrekkers hen opeens aanvielen en overmeesterden. Rahman werd letterlijk doodgestoken - geslacht als een schaap. Saifuzzaman bracht het er levend vanaf maar ligt nu wel zwaargewond in het ziekenhuis.
Kort na de moordaanslag eiste ISIS de aanslag officieel op.
Ongelooflijk genoeg willen de autoriteiten in Bangladesh dat echter niet geloven. Zij beweren namelijk dat hun onderzoek aantoont dat er géén banden zijn tussen de extremistische groepen in Bangladesh en ISIS. De terroristen denken daar zelf duidelijk heel anders over, maar daar heeft Bangladesh lak aan.
En dat is precies waarom we ons juist zoveel zorgen moeten maken over de gang van zaken in de strijd tegen de Radicale Islam. Te veel overheden ontkennen nog steeds wat er gebeurt: ze zijn willens en wetens doof en blind, en weigeren de feiten gewoon te accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten