ISIS-strijder huilt als een baby nadat Koerden hem gevangen nemen

Geen categorienov 29 2015, 12:00
Je zou bijna medelijden krijgen... Bijna, hè?
Het ene moment sta je nog stoer te doen met 'Allah Akbar', maar het volgende moment zit je geboeid en geblinddoekt achterin een gepantserde auto van de Peshmerga of de YPG. Het overkwam deze ISIS-strijder, die ongetwijfeld droomde van een groot en invloedrijk islamitisch kalifaat waarin er voor hem een glansrol te bemachtigen was, maar dat feest gaat nu niet door.
In plaats daarvan is hij nu op weg naar een Koerdische cel waar hij z'n dagen mag gaan slijten in afzondering en eenzaamheid -- een lot dat hij volledig over zichzelf heeft afgeroepen door zich bij de genocidale en walgelijke koppensnellers van ISIS aangesloten heeft.
Maar toch, hè? Toch zet deze zogenaamde held op sokken het nog op een potje luidruchtig janken. Alsof het allemaal heel zielig is wat hem overkomt, in plaats van zijn verdiende loon. Alsof we medelijden met hem zouden moeten hebben.
Zie hier de verknipte geest:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/11/ISIS-fighter-cries-like-a-baby-after-being-captured-by-Kurdish-forces.mp4"][/video]
Van alle stoere taal over kalifaten, afvalligen, 'dood aan Amerika' en martelaarschap is nu niet veel meer over hè?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten