Islamitische organisatie brengt nieuwe pil op de markt tegen 'islamofobie'

Islamitische organisatie brengt nieuwe pil op de markt tegen 'islamofobie'

Het meest ironische hieraan? De organisatie in kwestie, CAIR, staat bekend vanwege zijn banden met... terroristische groeperingen.

CAIR is een buitengewoon controversiële islamitische organisatie in Amerika. Dat ze controversieel zijn komt eerst en vooral doordat ze er nogal fundamentalistische meningen op nahouden. Ook dreigen ze iedereen die iets negatiefs zegt over de islam met rechtszaken.

Maar het wordt nog erger: volgens de Amerikaanse Justitie heeft de club banden met terroristische organisaties.

Met andere woorden, het is een heel nare club met heel nare mensen.

Op de één of andere manier slaagt CAIR er steeds weer in om zichzelf neer te zetten als slachtoffer. Wijs op de banden met terroristen en ze klagen dat je gewoon een islamofoob bent. Lekker makkelijk; zo hoeft de organisatie nooit lastige vragen te beantwoorden.

Omdat ze zo dol zijn op de slachtoffersrol heeft CAIR nu een nieuw talking point: ze hebben een zogenaamde 'pil tegen islamofobie' op de markt gebracht:

Neem er twee per dag en bel ook even een moslim in de ochtend, schrijft de organisatie gebruikers voor. Op de verpakking van 'Islamophobin' staat wel een waarschuwing: gebruik van het medicijn kan vredevol samenleven als resultaat hebben. De neppillen (want het zijn gewoon suikervrije kauwgompjes) zijn sinds gisteren beschikbaar via webwinkel Amazone.

Op de verpakking staat dat de pillen bijvoorbeeld helpen tegen 'blinde intolerantie' en 'irrationele angst voor moslims'.

In het filmpje dat bij deze mediacampagne hoort stelt CAIR zomaar even lekker dat Amerikanen allemaal vooroordelen hebben tegen moslims en dat ze deze actie zijn gestart om Amerikanen te confronteren met hun heimelijke racisme. Amerika zou namelijk vol taxichauffeurs zitten die vrouwen met hoofddoekjes liever niet oppikken.

Je reinste flauwekul natuurlijk, en CAIR beseft dat maar al te goed. Maar daar gaat het deze organisatie niet om. Nee, de fundamentalisten gebruiken de term 'islamofobie' en hun slachtofferrol om hun fundamentalistische denkbeelden langzaam maar zeker op te leggen aan het Amerikaanse volk: accepteren zij de sharia niet, dan zijn ze gewoon islamofobisch en dus racistisch.

Ik zou er bijna om lachen, maar er is een probleem. Doordat de term 'islamofobie' nu ingeburgerd is in Amerika zijn islamitische terroristen in staat om aanslagen te plegen. Zo wisten buren dat er iets geks aan de hand was met de aanslagplegers van San Bernardino, maar gaven ze later toe dat ze niets deden uit angst om van racisme beschuldigd te worden. Dat komt dus allemaal door dit soort acties van CAIR, een werkelijk walgelijke organisatie die letterlijk bloed aan haar handen heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties