Islamitische zangeres dichtbij plekje in nieuwe K3-formatie

Geen categorieokt 10 2015, 14:00
Het is heel goed mogelijk dat het nieuwe K3 een plekje vrij heeft voor een moslima.
Binnenkort is K3 weer compleet. De Vlaamse zangformatie die in de voorbije decennia enorm populair is geweest bij kleine kinderen, wordt momenteel opnieuw gevormd in het programma K3 zoekt K3. Inmiddels nadert ook de finale van de talentenjacht met een zeer specifiek doel, en kan men gaan speculeren over wie het uiteindelijk zouden kunnen gaan worden.
Uit Nederland zijn Klaasje, Jindra, Lisa, Demi en Suzan over. En uit Vlaanderen doen nog Laura, Lauren, Hanne, Marthe.. en Nora over.
En die laatste is ook meteen de favoriet om een plekje te veroveren. Nora is namelijk de dochter van Marokkaanse immigranten, en is zelf ook een moslima. Dat laatste opent deuren voor haar:
Er zijn tien dames door naar de liveshows van K3 zoekt K3. Ook de gewilde moslima is een stap dichter bij een plaats in de peuterpopformatie.
Eerder onthulde Privé al dat het productiebedrijf achter K3 een moslima in de nieuwe bezetting ziet zitten. Bronnen rond Studio 100 onthulden dat nadrukkelijk ook gezocht wordt naar een moslima om een betere afspiegeling van de huidige Vlaamse en Nederlandse samenleving te krijgen.
In totaal waren er meer dan 6.000 aanmeldingen, maar meer dan 5990 zijn inmiddels afgevallen. Nog zeven dames zullen moeten sneuvelen in de spelshow om te bepalen wie Karen, Kristel en Josje mogen opvolgen.
3892260471.-0fb934ee08542031aad03bff08feaf14
Of de islamitische Nora ook daadwerkelijk wint, zullen we vanaf aanstaande vrijdag kunnen zien in de liveshows die ook op SBS zullen worden uitgezonden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten