Israël is omringd door terroristen

Geen categorieaug 15 2014, 20:29
Het zouden je buren maar zijn.
Eerder vandaag werd er een plaatje online gezet van het Midden-Oosten - en dan met name van Israëls buren. Dan bedoel ik niet alleen de officiële staten en regeringen, maar de terroristische organisaties die de joodse natiestaat stuk voor stuk willen vernietigen. 
Ik zou zeggen: kijk er even rustig naar, denk erover na, en probeer de wereld vanuit Israëls perspectief te zien. Deze oefening moet met name even worden gedaan door linkse Gutmenschen die altijd het één en ander aan hebben te merken op het gedrag van Israël.
Ziet u al die geschifte radicale organisaties? Stelt u zich eens voor dat u in Israël woont, dat u omringd wordt door zoveel vijanden, maar dat zij vervolgens klagen dat jij oppermachtig bent en ieder andere in de regio 'onderdrukt.' Je zou willen dat je het lachwekkend kon noemen; het is namelijk ronduit beangstigend. De klachten van de zogenaamd onderdrukte Arabieren bewijzen dat zij zich pas 'vrij' zullen voelen op het moment dat Israël niet meer bestaat.
Geen enkele van die organisaties heeft objectief gesproken last van Israël, maar stuk voor stuk willen ze die staat toch van de aardbodem vegen. Het is tekenend voor de zieke agenda van die mensen - en hun apologeten in het Westen.
Maar dat is niet alles. Zoals Rimon Dahan ook al zegt op Twitter moet u zich er nu eens een voorstelling van maken wat er gebeurt als Israël ophoudt te bestaan. Op wie denkt u dat die terroristische organisaties zich dan richten? Ze hebben het er nu al over dat ze het Westen pijn willen doen; je hoeft er geen rijke fantasie voor te hebben om je een voorstelling te kunnen maken van wat ons te wachten staat als Israël hun aandacht niet langer opeist.
De organisaties in kwestie zullen zich dan namelijk richten op Turkije... en op de Europese Unie. Dat is het gebied dat ze op dat moment onder vuur zullen nemen. Stukje bij beetje zullen ze meer territorium voor zich opeisen, ongetwijfeld vooral in Oost-Europa en Spanje (dat nog altijd Al-Andalus wordt genoemd door radicale moslims).
Kortom, zelfs als westerlingen Israël aan haar lot zouden willen overlaten kan dat niet. Israël is slechts het eerste slachtoffer, daarna zijn wij aan de beurt.
Beste progressieve vrienden, laat dat maar eens goed tot u doordringen. Israël is niet alleen één van de weinige democratieën in het Midden-Oosten en een bondgenoot van het Westen, maar feitelijk ook nog eens onze eerste vesting. Als Israël valt richten extremisten hun pijlen op ons - en zullen wij ervaren hoe het is om iedere dag weer beschoten te worden door tientallen raketten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten