Israël reageert op Palestijnse terreurdreiging

Geen categoriejun 05 2014, 17:00
Volkomen logisch.
Israël-haters zullen dit we weer vreselijk vinden, maar het is niet meer dan logisch dat de joodse natiestaat actie onderneemt om zichzelf te beschermen:

De terreurgroep Hamas en Fatah van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas sloten deze week een regering van nationale eenheid. Daar is Israël allerminst blij mee, blijkt uit donderdag gepresenteerde plannen. 

Het ministerie van Volkshuisvesting heeft aanbestedingen uitgeschreven voor de nieuwbouw. De minister van dat departement, Uri Ariel, noemde de bouwplannen een reactie op de 'Palestijnse terreurregering'.

Het is heel simpel. Hamas is een terroristische organisatie die het bestaansrecht van Israël weigert te erkennen. Sterker nog, die groep doet zijn uiterste best om zoveel mogelijke Palestijnen op te leiden tot terroristen die aanslagen willen plegen tegen Israël; soms met raketten, op andere momenten met bomgordels.
Israël kan dat niet accepteren. Er moet worden ingegrepen en de Palestijnen moet worden duidelijk gemaakt dat dit geen vrede gaat opleveren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten