Italië 'vindt' miljoenen terroristen-pillen die bestemd waren voor ISIS

Geen categorienov 03 2017, 18:00
Door deze pil voelen 'strijders' geen angst én vermoeidheid meer.
De Italiaanse maffia en ISIS lijken tegenwoordig een bijzonder hechte band te hebben. Het bewijst maar weer eens dat veel maffiafilms echt véél te romantisch zijn. Mobsters hebben maar één principe: geld 'verdienen.' Hoe meer, hoe beter. En hoe ze dat precies doen vinden ze verder volstrekt irrelevant. Als ze een extra eurotje kunnen verdienen door zaken te doen met de massaslachters van ISIS doen ze dat probleemloos.
Het gaat om zogenaamde 'strijderspillen.' Die geven de gebruiker een gevoel van onoverwinnelijkheid, terwijl ze ook nog eens alle vermoeidheidsverschijnselen wegnemen. Met andere woorden, niet alleen verdient de Italiaanse maffia bakken met geld aan ISIS, maar ze stellen de terroristen ook nog eens in staat om heel veel mensen te vermoorden.
In dit specifieke geval waren de pillen bestemd voor Libië. Daar zit ook een groot ISIS-contingent. We hebben het daar niet zo vaak over, maar ISIS zit écht niet alleen maar in Syrië en Irak. Die gekken zijn actief in veel meer landen.
Kortom, als we ISIS willen bestrijden moeten we die radicale slachters niet alleen zelf aanpakken, maar hun (internationale) business partners ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten