Ja hoor! Er vallen drie sneeuwvlokjes en al het treinverkeer in Nederland ligt weer eens plat

Ja hoor! Er vallen drie sneeuwvlokjes en al het treinverkeer in Nederland ligt weer eens plat

Het is weer eens raak in Nederland. Een klein beetje winterweer, en de NS is meteen in rep en roer. Uitvallende treinen, gestrande passagiers, de hele mikmak.

Je kon er op wachten: er valt anderhalf sneeuwvlokje op het spoor, en meteen zijn duizenden treinreizigers in heel Nederland de dupe van de grenzenloze incompetentie van onze nationale vervoerder, de NS.

Wie vanochtend zijn gordijnen opendeed, zag een prachtig winterlandschap. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk was het er weer: sneeuw! Het levert beeldschone en idyllische panorama's op.

Wie na het openen van de gordijnen vervolgens op zijn telefoon keek, zag daarna vooral dit:

En wie daarover een grote mond durfde op te zetten, kreeg meteen wat quasi-leuke opmerkingen naar z'n hoofd geslingerd:

Ga er maar aanstaan, als passagier van de spoorweg-monopolist van Nederland. Vallen eerst al je treinen uit vanwege een beetje sneeuw, en krijg je daarna nog zo'n 'ludiek' bedoelde social media-werker die leuk gaat doen om het feit dat jij te laat bent op je afspraak.

Ja. Ik wacht nog altijd op de dag dat de NS competent gaat worden. En geloof me: dat is een nóg langere affaire dan gestrande passagiers die eindeloos staan te dralen op perrons totdat hun trein eindelijk dat beetje ijs getrotseerd heeft.

Lees meer over:
Openbaar Vervoer Weer NS sneeuw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties