Ja hoor! Er vallen drie sneeuwvlokjes en al het treinverkeer in Nederland ligt weer eens plat

Ja hoor! Er vallen drie sneeuwvlokjes en al het treinverkeer in Nederland ligt weer eens plat

Het is weer eens raak in Nederland. Een klein beetje winterweer, en de NS is meteen in rep en roer. Uitvallende treinen, gestrande passagiers, de hele mikmak.

Je kon er op wachten: er valt anderhalf sneeuwvlokje op het spoor, en meteen zijn duizenden treinreizigers in heel Nederland de dupe van de grenzenloze incompetentie van onze nationale vervoerder, de NS.

Wie vanochtend zijn gordijnen opendeed, zag een prachtig winterlandschap. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk was het er weer: sneeuw! Het levert beeldschone en idyllische panorama's op.

Wie na het openen van de gordijnen vervolgens op zijn telefoon keek, zag daarna vooral dit:

En wie daarover een grote mond durfde op te zetten, kreeg meteen wat quasi-leuke opmerkingen naar z'n hoofd geslingerd:

Ga er maar aanstaan, als passagier van de spoorweg-monopolist van Nederland. Vallen eerst al je treinen uit vanwege een beetje sneeuw, en krijg je daarna nog zo'n 'ludiek' bedoelde social media-werker die leuk gaat doen om het feit dat jij te laat bent op je afspraak.

Ja. Ik wacht nog altijd op de dag dat de NS competent gaat worden. En geloof me: dat is een nóg langere affaire dan gestrande passagiers die eindeloos staan te dralen op perrons totdat hun trein eindelijk dat beetje ijs getrotseerd heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Openbaar Vervoer Weer NS Spoor sneeuw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer