Ja, Nederland is vol: 17 miljoen mensen en er komen er nog veel meer bij

Geen categoriemrt 04 2016, 18:00
Volgens het CBS wonen er nu 17 miljoen mensen in Nederland.
Ik kan me de tijd nog herinneren dat we het over 15 miljoen Nederlanders hadden. En toen 16 miljoen.
Blijkbaar zijn die tijden helemaal achterhaald. Op dit moment heeft ons land namelijk officieel 17 miljoen inwoners.
Je zou denken, hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar er is wel een probleempje. De grootste aanwas komt namelijk niet doordat Nederlandse vrouwen zwanger worden en nieuwe Nederlanders op de wereld zetten, maar doordat we massaal mensen uit vreemde landen met vreemde culturen halen. Of, zoals GeenStijl uitlegt:

Het is lastig om exact de persoon te kunnen aanwijzen die de zeventien miljoenste Nederlander wordt, maar het CBS zegt dat de kans groter is dat het een immigrant is (200.000 in 2015) dan een baby (170.000 in 2015). Dan is de kans ook nog eens groter dat het een man is (meer immigranten zijn man, meer baby's ook) en als het een immigrant is, gaat het waarschijnlijk om een Syriër, een Pool of een terugkerende ex-Nederlander. Aldus het CBS.

Met andere woorden, de bevolking blijft toenemen omdat we de ene Arabier -- die een hekel aan onze cultuur heeft -- binnenhalen. Heel gek, maar op de één of andere manier kan ik daar niet blij om zijn.
Zie je, Nederland heeft al decennialang een immigratie- en integratieprobleem, en dat wordt alleen maar erger. Dat is niet alleen funest voor onze cultuur, maar ook voor onze economie en de verzorgingsstaat. Nou vind ik het best als we de verzorgingsstaat ontmantelen, maar helaas willen de boven-ons-gestelden in de Haagse kaasstolp daar nog steeds niet aan. Het gevolg: in plaats van dat we rijken worden doordat onze bevolking groeit gaan we er per saldo op achteruit.
En dat allemaal met dank aan onze politiekcorrecte multiculturele elite en de massa's 'vluchtelingen' uit met name Syrië.
Laat dit een wake-up call zijn voor de politiek. Nederland begint werkelijk vol te worden, en we profiteren daar in economisch opzicht niet eens van.
Kom er maar in Geert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten