Jaap Kwakman trouwt met zijn Jenny

Jaap Kwakman trouwt met zijn Jenny

Na een relatie van 13 jaar zijn de twee eindelijk in het huwelijksbootje gestapt.

Ze heeft lang moeten wachten, maar Jenny's wensdroom is eindelijk uitgekomen. Afgelopen zaterdag trad zij in het huwelijk met de Volendamse 3JS-gitarist Jaap Kwakman, met wie zij al 13 jaar een relatie had.

Heel Volendam kwam kijken bij het huwelijk van het prachtige koppel. Zowel Jaap als Jenny zijn opgegroeid in het vissersdorp. 's Ochtends om half elf begonnen de festiviteiten al, die onder meer werden bijgewoond door de twee kinderen die Jaap en Jenny al hebben. Maar ook veel Volendamse beroemdheden waren aanwezig bij het sprookjeshuwelijk, onder wie Nick & Simon, Jan Smit en 3JS-zanger Jan Dulles.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Volendam huwelijk 3js

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties