Kan de PVV eens Kamerleden gaan screenen?

Kan de PVV eens Kamerleden gaan screenen?

Bingo, het is weer raak: een PVV'er in opspraak: Eric Lucassen. Deze man blijkt geleid te worden door een nogal dubieus moreel kompas. Lucassen is niet vies van een beetje intimideren, hoewel daar weinig duidelijkheid over bestaat. Maar nu schijnt de voormalig militair echter ook soldates in opleiding aan zijn mannelijk spit te hebben geregen. Dat mocht niet en daarvoor is hij veroordeeld. Dat soort feiten valt natuurlijk ook helemaal niet op als je je lijstje met Kamerleden in elkaar draait, toch Fleur Agema?

De Partij van Een Man heeft een lading Kamerleden afgeleverd die in toenemende mate in opspraak raakt. Noem Een Mellony van Hemert (exit), Een Gidi Markuszower (exit), Een Dion 'flink geflipt' Graus (alsjeblieft exit) en dan nu Een Eric Lucassen (bijna exit). Ik dacht toch dat het idee van de Partij van Geert was, dat alleen hij lid was om geen gedonder te krijgen. Laat hij er dan voor zorgen dat iemand de aanstaande Kamerleden of andere PVV-bewindslieden vooraf screent, in plaats van dat hij de zaak achteraf 'tot op de bodem gaat uitzoeken'.

Lucassen moet wieberen, zoveel is duidelijk. De vraag is alleen of de PVV voldoende druk kan zetten om Lucassen te dwingen zijn zetel af te staan. Als ze dat niet lukt, gaat onze schuinsmarcheerder wellicht alleen verder: 76 - 1 = 75 zetels = foetsie meerderheid kabinet. Les voor de PVV en tante Fleur in het bijzonder: niet iedere willekeurige Henk of Ingrid aannemen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties