Kan de PVV eens Kamerleden gaan screenen?

Geen categorienov 12 2010, 9:00
Bingo, het is weer raak: een PVV'er in opspraak: Eric Lucassen. Deze man blijkt geleid te worden door een nogal dubieus moreel kompas. Lucassen is niet vies van een beetje intimideren, hoewel daar weinig duidelijkheid over bestaat. Maar nu schijnt de voormalig militair echter ook soldates in opleiding aan zijn mannelijk spit te hebben geregen. Dat mocht niet en daarvoor is hij veroordeeld. Dat soort feiten valt natuurlijk ook helemaal niet op als je je lijstje met Kamerleden in elkaar draait, toch Fleur Agema?
De Partij van Een Man heeft een lading Kamerleden afgeleverd die in toenemende mate in opspraak raakt. Noem Een Mellony van Hemert (exit), Een Gidi Markuszower (exit), Een Dion 'flink geflipt' Graus (alsjeblieft exit) en dan nu Een Eric Lucassen (bijna exit). Ik dacht toch dat het idee van de Partij van Geert was, dat alleen hij lid was om geen gedonder te krijgen. Laat hij er dan voor zorgen dat iemand de aanstaande Kamerleden of andere PVV-bewindslieden vooraf screent, in plaats van dat hij de zaak achteraf 'tot op de bodem gaat uitzoeken'.
Lucassen moet wieberen, zoveel is duidelijk. De vraag is alleen of de PVV voldoende druk kan zetten om Lucassen te dwingen zijn zetel af te staan. Als ze dat niet lukt, gaat onze schuinsmarcheerder wellicht alleen verder: 76 - 1 = 75 zetels = foetsie meerderheid kabinet. Les voor de PVV en tante Fleur in het bijzonder: niet iedere willekeurige Henk of Ingrid aannemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten