Khalid K. leeft nog

Khalid K. leeft nog

Jammer maar helaas, de Nederlandse ISIS-terrorist Khalid K. is nog in leven.

Eerder berichtten wij - net als andere media - dat Neerlands beruchte ISIS-terrorist Khalid K. om was gekomen bij gevechten. Helaas blijkt dat nu niet het geval te zijn. ISIS-fans laten op Twitter namelijk weten dat de psychopaat die het geweldig vindt om met afgehakte hoofden te poseren tegenwoordig bij de Sharia-politie zit.

Khalid K. leeft nog

Deze speciale politie, actief in door ISIS-bezette gebieden, zie tot op de naleving van de strenge Sharia-wetgeving. Daarbij worden vrouwen bijvoorbeeld gedwongen om zich helemaal te bedekken als ze zich buitenshuis begeven (of als er mensen bij ze op bezoek komen) en worden individuen die alcohol consumeren gearresteerd. Onder ISIS worden zulke mensen gestraft door zweepslagen.

Ook worden er gecontroleerd op drugs. Als een verslaafde gepakt wordt heeft hij een groot probleem: op drugsgebruik staat de doodstraf.

Kortom, het is het ideale baantje voor moordenaar Khalid. Zoals GeenStijl bericht:

Kijk, daar hebben we Khalid de Koppensneller, voortaan beter bekend als Khalid Kit. Want de meest beruchte Almeerder van het Kalifaat is bij de politie gegaan. De islamitische politie, uiteraard. Lekker de shariawijkagent uithangen in de Levant. Stoepfietsers onthoofden, homoos van flats afgooien, winkeldieven de handjes afhakken, en op uitgaansavonden vrouwen stenigen die een stukje blote enkel laten zien. Ja hoor, Abou agent Khalid K. is helemaal van de attentie buurtpreventie. Wraakzaam & Dienstbaar aan Allah. Ober, 1 donut svp!

Het is te hopen dat deze extremist uiteindelijk alsnog wordt geëlimineerd. Blijkbaar is dat onlangs mislukt, maar net als ieder ander heeft hij het eeuwige leven niet.

Khalid is één van de meest brute leden van ISIS - en dat wil wat zeggen. De Amerikanen en hun bondgenoten (Frankrijk en Engeland) zouden een speciale task force op hem moeten zetten om hem uit de weg te ruimen. Als dat lukt doen ze de hele mensheid een dienst.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties