Khloe Kardashian is stiekem erg conservatief: 'Ik geloof in de huwelijkse gelofte'

Geen categoriemei 18 2016, 9:00
De Kardashian clan staat weliswaar bekend als een extreem-sexy familie die zich aan God noch gebod houdt, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.
Khloe Kardashian -- die er tegenwoordig ongelooflijk goed uitziet en zelf een bijzonder succesvolle carriere aan het opzetten is -- zegt namelijk dat ze al die jaren bij Lamar Odom gebleven is omdat ze de huwelijkse gelofte buitengewoon serieus neemt. Sterker nog, ze gelooft eigenlijk niet in echtscheiding.

"At my core, I don’t believe in divorce. But I came to a point in my marriage where I had to make the choice to take care of my own mental and emotional well-being in order to protect myself and my happiness."

Omdat ze niet in scheiden gelooft en het diep in haar hart onjuist vindt is ze al die jaren bij Lamar gebleven, in ieder geval op papier. Dit terwijl ze wist dat hij frequent vreemdging en zelfs seksverslaafd was.
Sterker nog, toen hij in oktober 2015 in comateuze toestand werd gevonden nadat hij dagen lang keihard gefeest had met prostituees, was het Khloe die dag na dag en week na week voor hem zorgde. Ze zat naast zijn bed, hield zijn hand vast toen hij in coma lag, en huilde van vreugde toen hij zijn eigen opende en haar aankeek.

"I believe in caring for my partner -- past or present -- 'in sickness and in health.' And feel at peace with my relationship with God even after the fact. I’m thankful that I can rely on my God, who, along with my family, has led me through some of the most difficult times of my life."

Ondanks haar conservatieve instelling besloot ze in april om het dan toch maar definitief voor gezien te houden. Lamar is te wild en kan zich nu eenmaal niet aan de afspraken houden. Hoewel Khloe het belangrijk vindt om haar gelofte te eren vindt ze het logischerwijze ook erg belangrijk om gelukkig te zijn. En dat is erg moeilijk met een partner die regelmatig vreemdgaat en ook nog eens middelen gebruikt waardoor hij nog extremer en onbetrouwbaarder wordt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten