Kijk dan! Linkse Antifa-terroristen slaan kantoor Democratische Partij AAN GORT: "F*ck Biden!"

Kijk dan! Linkse Antifa-terroristen slaan kantoor Democratische Partij AAN GORT: "F*ck Biden!"

Het door Antifa gevandaliseerde kantoor van de Democraten in Oregon. Bron: Screenshot Andy Ngô / Twitter.

De afgelopen weken hebben we eerst en vooral heel veel gehoord over "geweld" van hoegenaamd "rechtse" clubs. Dit natuurlijk in verband met de belachelijke 'aanval' van een stel gestoorde gekken op Capitol Hill eerder deze maand. Maar we moeten niet vergeten dat het overgrote deel van het politieke geweld van extreemlinks komt. Met name van Antifa.

In het Amerikaanse Portland blijft Antifa doorgaan met rellen. Dit zijn beelden van het hoofdkantoor van de Democratische Partij in Oregon. Dat kantoor is helemaal kort en klein geslagen door de extreemlinkse terrroristen:

?s=21

Maar het was toch allemaal Trumps schuld? Als hij vertrok zou het geweld (van radicaal rechts én links) toch ophouden? Hoe kan dit dan verklaard worden? Want, je gelooft het nauwelijks, als je goed kijkt naar de teksten die ze achterlaten zie je onder meer "F*ck Biden" op het raam geschreven staan.

Dat is wel héél gek, zeg. Ze hielden toch zo van die man en zijn partij? Als Trump, dat werd ons bezworen, vertrok zou de rust eindelijk wederkeren.

Natuurlijk is de verklaring best simpel: Antifa is een extreemlinkse terroristische organisatie. Die radicale gekken houden pas op met rellen en gebouwen afbreken als ze helemaal hun zin hebben. En dat houdt in dat ze Amerika willen transformeren in een soort tweede Sovjet-Unie, in een land waar individueel bezit niet bestaat, de staat almachtig is en iedereen even straatarm.

En zie! Ze waren nog niet klaar. Want Antifa ging ook naar ICE-kantoren (van de immigratiedienst) 'in het hele land" om dáár te rellen en zoveel mogelijk te slopen:

En, oh ja, tijdens hun marsen probeerden ze ook andersoortige gebouwen binnen te komen én ze molesteerden ook meteen maar wat auto's. Omdat het kon.

Zelfs Amerikaanse vlaggen moesten eraan geloven:

En weet je wat nou zo gek is? Hier hoor je de linkse media helemaal nooit over. Je gaat bijna denken dat extreemlinks geweld ze geen bal interesseert. Maar dat zal niet. Toch?

Abonneer je gratis en voor niets op mijn Telegram-kanaal… en steun De Dagelijkse Standaard met een kleine bijdrage via BackMe (een geweldig initiatief van Jan Roos).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer