Kijken: Rutte maakt zich in nieuw filmpje compleet belachelijk, claimt dat hij het leven goedkoper maakt

Geen categoriejun 16 2017, 14:00
Sinds donderdag betaal je binnen de Europese Unie geen roamingkosten meer op vakantie, en als we Mark Rutte mogen geloven hebben we dat allemaal aan hem te danken!
Hoe lang kun je deze man nog serieus nemen? Oké, dat kon allang niet meer, maar het is weer eens erger geworden. Sinds gisteren, 15 juni, betaal je geen roamingkosten meer als je in de Europese Unie met je smartphone op het internet zit, belt of sms't. Voor de consument lijkt dat natuurlijk heel erg leuk: gratis en voor niets je telefoon gebruiken in het buitenland! In feite is daar natuurlijk niets van waar, want in het leven bestaat er nooit zoiets als a free lunch: op één of andere manier betaal je overal toch wel voor. In dit geval zullen de abonnementsprijzen waarschijnlijk gewoon omhoog gaan, maar velen zullen zich toch in de maling laten nemen door de Europese Unie die doet alsof ze cadeautjes uitdeelt aan de Europese bevolking.
Dit soort onzinmaatregelen zijn natuurlijk puur bedoeld om het imago van Europa op te vijzelen. Dat is harder dan ooit nodig nu meer en meer mensen inzien dat de huidige Brusselse elite vooral zichzelf wil bedienen. Het zijn echter niet alleen de Junckers en Timmermansen van deze wereld die deze tactiek toepassen: ook in Den Haag wordt het roaminggedoe gretig aangepakt voor wat schaamteloze promotie.
Mark Rutte heeft zichzelf en zijn partij namelijk getorpedeerd tot de grote afschaffers van die kosten. In een uiterst genânt en slecht gemonteerd filmpje zien we Mark Rutte op een strand, in Rome, Berlijn en nog meer vakantieplekjes met een telefoon in zijn hand, terwijl rechts de berichtjes te zien zijn die hij zogenaamd via Whatsapp verstuurt. "Eindelijk! Vanaf 15 juni overal bellen en internetten binnen de EU." "Fantastisch!" "Ik kan nu vanaf hier de hele dag berichtjes sturen." Ja, fijn hoor Mark. Dat je die kosten indirect nog steeds gewoon zult maken vertelt hij er natuurlijk niet bij, maar dat zou ook niet passen bij zo'n propagandavideo natuurlijk.
Oh, en was het echt niet mogelijk geweest om Mark Rutte even 26 seconden achter elkaar te filmen in plaats van dat hetzelfde stukje van anderhalve seconde steeds knullig herhaald wordt?
Kijk, huiver en lach je kapot zou ik zeggen:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten