Kim Kardashian slaapt niet meer in één bed met Kanye West, en de reden is behoorlijk gênant

Kim Kardashian slaapt niet meer in één bed met Kanye West, en de reden is behoorlijk gênant

De wereldberoemde realityster laat continu winden.

Dat Kim Kardashian zwanger is, wisten we al. Het was ook nauwelijks te missen – Kims ronde buik is goed zichtbaar in de zeer strakke jurken die ze de laatste tijd draagt. Helaas bleek deze week dat zo'n zwangerschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn met zich meebrengt.

Volgens vrienden van de Kardashians zouden Kim en haar man Kanye West namelijk niet meer in hetzelfde bed slapen. Kim wordt continu wakker en ligt dan te woelen in bed, waardoor ook Kanye nauwelijks een oog dichtdoet.

"Hij krijgt geen rust wanneer hij in één bed slaapt met Kim omdat ze de hele tijd opstaat en weer gaat liggen, en hij wordt er telkens wakker van. Kim laat ook continu winden en hij wordt er helemaal gek van"

Kennelijk heeft Kims zwangerschap ook zijn weerslag op haar darmstelsel, waardoor ze nogal veel last heeft van winderigheid. En tja, het is natuurlijk geen pretje om daarnaast te liggen. Daarom slapen Kanye en Kim nu in aparte bedden, en als het echt te gek wordt ook in aparte slaapkamers. Gelukkig hebben de sterren genoeg geld voor wat extra slaapkamers in huis.

Kim Kardashian is in verwachting van een jongetje en is in december uitgerekend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties