Kim Kardashian verandert alles na overval: moeten we het nu zonder de selfiekoningin doen?

Geen categorieokt 06 2016, 17:00
Kim Kardashian is niet de enige die in shock is na de overval op het appartement in Parijs: ook haar fans kunnen zware tijden tegemoet gaan.
Normaal gesproken haalt Kim altijd op haar eigenzinnige manier de schijnwerpers, en volgens velen mag zij zich met recht de koningin van social media en selfies noemen, iets waarmee wij het alleen maar eens kunnen zijn. Helaas komt daaraan misschien een abrupt einde door toedoen van een stel hondbrutale overvallers. Zij wisten met veel geweld het appartement van de Kardashians te betreden, en namen daar zoveel mogelijk dure dingen mee - die niet bepaald ontbraken in Kim's woning.
Toch gaat het haar niet zozeer om de spullen. Was ze tijdens de brute roof niet thuis geweest en was ze gewoon wat spullen kwijtgeraakt, dan had ze zich er waarschijnlijk niet zo druk om gemaakt. Ze is ongetwijfeld uitstekend verzekerd, en heeft vast nog genoeg andere sieraden om mee te pronken. Maar dat is nu juist wat ze niet meer van plan is om te doen. De gehele ervaring van de overval heeft een enorme impact op haar gehad. Ze sloeg doodsangsten uit, en was vooral bang dat de mannen, die haar met wapens bedreigden, haar zouden verkrachten. Die verschrikkelijke momenten hebben haar veel meer aangeslagen dan het verlies van wat spulletjes, en ze is van plan om zoiets nooit meer te laten gebeuren.
Een verstandige stap van haar kant - maar een potentiële dolksteek voor haar vele volgers en fans - is dat ze haar social media-aanwezigheid stevig gaat terugschroeven. Ze zal een gehele maand geen Instagram of Twitter aanraken, en daarna gaat ze in stevig afgeslankte vorm aan de slag. Geen kiekjes van haar sieraden, woning of andere persoonlijke bezittingen meer, en veel minder frequent. Het lijkt erop dat 'privacy' eindelijk is opgenomen in het woordenboek van Kim, maar de vraag is of dat haar goed zal doen. Het enigszins patserige tintje dat haar tweets en foto's hebben maakt het juist zo interessant om te volgen, en een Kardashian die veel minder inkijk in haar leven zal geven, zal zonder twijfel minder interessant worden.
Het is dus nog even afwachten hoe de nieuwe 'format' van haar social medialeven echt vormgegeven zal worden. Het klinkt niet erg hoopgevend, maar wie weet: misschien is ze over een maand alles weer vergeten, en eist ze haar kroon binnen de kortste keren weer op.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten