Kim Kardashian zit aan tafel met een kind. Wat hij dan vraagt doet zelfs haar blozen!

Geen categoriejul 14 2016, 14:00
Wat kun je nou aan Kim Kardashian vragen wat ze nog niet gehoord heeft? Nou, dit dus.
Kim Kardashian - en haar hele familie met haar - deelt graag alle ins en outs van haar leven. Niet zo gek, want dat is ook wat haar in eerste instantie zoveel bekendheid (of beruchtheid, naar keuze) opleverde. De sex tape met Ray J. die ze destijds opnam en deelde was een enorme hit, en iedereen was meteen bekend met de (de vormen van) deze dame, of je het nou wilde of niet. Daar bleef het echter niet bij, want al snel volgde een reality show waarin de hele wereld mocht kijken naar alle details van haar leven. Inmiddels heeft ze de kracht van social media als Twitter en Instagram ontdekt, waar ze maar al te graag 'interessante' foto's deelt met haar volgers.
Onlangs plaatste ze echter een korte video die op het eerste gezicht onschuldig leek: ze zat aan tafel met Sid, het zoontje van die vriendin. Sid lijkt echter geknipt om journalist te worden, want hij wist meteen de juiste vragen te stellen aan de dame die naast hem zat. Hij had een (niet al te verhullende) foto van haar gezien op de voorkant van een tijdschrift, en vroeg zich af waarom zij daarop stond. "Omdat ik van tijdschriften hou", wist ze toen nog te antwoorden. Daar bleef het echter niet bij, want Sid vroeg zich wel af of Kim dan beroemd is, als ze op de voorpagina staat. "Beroemd vind ik niet echt een geweldige term", aldus Kim. Dat mag zij dan wel vinden, maar het jochie vond het een heel gepaste term, en kwam met een misschien wat ongepaste vraag: "Hoe komt het dan dat je beroemd bent?"
Tsja, Sid. Iets met bloemetjes en bijtjes, maar daar ben je misschien nog iets te jong voor. Wij weten allemaal waar haar beroemdheid vandaan komt, maar Kim had moeite daar echt een goed antwoord op te verzinnen, en stond misschien wel voor het eerst met haar mond vol tanden. Gelukkig sprong de moeder van Sid bij, die hem - grappig bedoeld, maar helemaal waar - vertelde dat het door haar "big booty" kwam. Met dat antwoord nam hij gelukkig genoegen, al zal hij onvermijdelijkerwijs later in zijn leven nog wel eens horen hoe het hele verhaal in elkaar steekt.. Maar dat willen we hem nu nog niet aandoen.
De hilarische, korte video kun je hier terugzien:
https://www.youtube.com/watch?v=RV2ql2NwrI0
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten