Kinderen in Zaandam zien liquidatie gebeuren

Geen categoriejun 09 2015, 16:00
In Zaandam werd vandaag iemand geliquideerd met een automatisch wapen. Volgens de politie waren meerdere kinderen getuige van de executie.
Bij de Kruijverstraat werd naar verluidt Lucas Boom, een voormalig handlanger van Willem Holleeder, doodgeschoten. Tientallen schoten werden afgevuurd met automatische geweren. Een buurtbewoner zei het volgende:
"Ik dacht eigenlijk dat het gewoon een klappertjespistool was. Ik vond het al vreemd, maar verder heb ik niets gemerkt. Er waren ook geen sirenes of zo."
Er zouden vier schutters zijn geweest, die het slachtoffer onder vuur namen toen hij in zijn auto zat. De man probeerde nog te ontsnappen, maar zakte in elkaar. Inmiddels is er veel politie ter plekke, en is het lichaam bedekt met een wit laken. Er zijn drie basisscholen in de buurt van de plaats delict en veel kinderen zouden het incident hebben gezien. Inmiddels hebben de scholen de ouders van de kinderen gebeld om hen te komen ophalen.
De daders zijn nog steeds voortvluchtig, en de politie is een grote klopjacht begonnen. Als er meer nieuws bekend is over deze zaak, houden wij u daar uiteraard van op de hoogte.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten