Kinderjuffrouw plaatst oproep om in contact te komen met verwaarloosd kind van 30 jaar geleden. Raad eens wat er gebeurde?

Geen categoriemrt 17 2015, 14:00
Het tranentrekkende verhaal van de dag komt uit Spanje.
Wat een mooi verhaal is dit zeg. Yeny Zaera was jarenlang een professionele kinderjuffrouw. Ze werkte met name met kinderen die verwaarloosd werden door hun ouders. Een voorbeeld: Francisco Javier Gimenez Diaz, nu 35 jaar oud.
Francisco werd vroeger op vreselijke wijze behandeld door zijn ouders. Sterker nog, hij werd helemaal aan zijn lot overgelaten. Mevrouw Zaera nam daarom verantwoordelijkheid voor hem, zorgde voor hem, en nam regelmatig voedsel mee omdat hij zwaar ondervoed was. Op die manier probeerde zij hem nog een beetje vreugde in zijn leven te geven.
30 jaar later wilde Zaera graag in contact komen met de kinderen die ze decennia geleden verzorgde. Het enige probleem? Ze had al dertig jaar geen contact met ze gehad: ze werden stuk voor stuk geadopteerd, waarna ze het contact met hen verloor.
Gek van verdriet omdat zij ze niet kon vinden besloot ze om een oproep te plaatsen op Facebook met de vraag om haar post te delen zodat één van de kinderen de post misschien, puur bij toeval, zou zien.
En raad eens? Juist, Francisco zag haar post, reageerde en nam contact met haar op. Korte tijd later hadden de twee hun eerste ontmoeting in maar liefst dertig jaar tijd.
Mooier dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten