Kleinzoon zit op de laptop van zijn keurige oma, maar dan is hij stomverbaasd over wat hij aantreft

Geen categoriejun 17 2016, 10:00
Als deze jongen naar Google surft ziet hij waar zijn oma zoal naar had gezocht.
Wat voor geheimen schuilen er in andermans computer? Soms wil je dat misschien maar liever niet weten. We doen tegenwoordig zoveel met onze laptops, tablets en telefoons dat die inmiddels meer over ons weten dan de meeste mensen in onze omgeving. En dat zorgt soms voor hilarische momenten.
Zo ook toen de Britse Ben John op bezoek was bij zijn grootmoeder May Ashworth. Hij moest even wat opzoeken op Google, en mocht haar laptop wel gebruiken. Maar we kennen het allemaal: Google laat je laatste zoekopdrachten zien, voor je gemak. De zoekopdrachten van zijn oma waren echter allesbehalve normaal, want de 86-jarige dame had haar zoekopdrachten wel erg keurig geformuleerd. Zo had ze bijvoorbeeld geschreven:

Please translate these roman numerals mcmxcviii thank you

Ben vroeg natuurlijk na waarom zijn oma zo netjes had geschreven in een online zoekmachine. De aap kwam al snel uit de mouw: grootmoeder Ashworth dacht dat ze met een echte persoon zat te praten! In haar gedachten zaten er waarschijnlijk ergens in het hoofdkwartier miljoenen mensen achter een computer om alle zoekopdrachten van over de hele wereld handmatig uit te voeren. Ben kon het niet laten om deze komische misvatting te delen op Twitter.
https://twitter.com/Push10Ben/status/740980720726908929
Dat vond de online community geweldig, en uiteindelijk werd het zo vaak geretweet dat Google er zelf ook lucht van kreeg. Die konden de beleefdheid van de oudere dame wel waarderen!
https://twitter.com/GoogleUK/status/743021042822750209
Is dat nog eens beleefd van Google of niet?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten