Klimaatgekkies maken ons weer lekker bang: opwarming leidt tot minder seks, bier en avocados!

Klimaatgekkies maken ons weer lekker bang: opwarming leidt tot minder seks, bier en avocados!

De propandamachine van de klimaatmaffia draait volop door en komt met steeds vergezochtere argumenten om onze economie op de klippen te sturen.

Het is eigenlijk al jarenlang een taboe, ervoor uitkomen dat je eigenlijk totaal niet gelooft in de hele klimaatgekte. Toch zijn er gelukkig genoeg mensen over die wél over gezond verstand beschikken en niet meegaan in dit hele het-is-allemaal-de-schuld-van-de-mensheid!-verhaal. Helaas zijn ze door de meeste media monddood gemaakt, waardoor de meeste mensen die het eigenlijk niet zo weten alleen nog maar het verhaal van één kant horen.

En dat verhaal begint zich steeds meer op deze 'normale' mens zonder uitgesproken mening te richten, om de gevaarlijke opvattingen van de klimaatpessimisten mainstream te maken. En hoe kun je dat nou beter doen door de aanval te openen op precies dié dingen die voor aardig wat mensen centraal staan in hun leven? Jawel, als we een onlangs verschenen video van het ultra-linkse Clinton-vererende en gelijkheidsgeile ATTN mogen geloven, kan het binnenkort wel eens afgelopen zijn met bier, seks en lekker eten. Rampzalig!

Hun argumenten daarvoor raken natuurlijk kant noch wal. Door de opwarming van de aarde zou het zó warm worden dat avocados minder goed kunnen groeien. Ik ben geen avocado-expert, maar als ik één ding weet is het wel dit: de meeste dingen gaan juist veel beter groeien bij hogere temperaturen, dus die avocados zullen ruimschoots gecompenseerd worden met grote oogsten aan aardbeien, perzikken en andere lekkernijen die nu alleen nog maar in kassen groeien in veel landen - wat natuurlijk veel minder energievriendelijk is dan groei in de open lucht.

Hetzelfde verhaal zou gelden voor bier: de ingrediënten die daarvoor nodig zijn, zouden minder goed gaan groeien. Ook dat is eigenlijk totaal niet rampzalig: zelfs als het zo zou zijn, zou je ze altijd nog in kassen kunnen laten groeien, die toch vrijkomen wanneer veel gewassen daar niet meer gehuisvesten hoeven te worden.

En dan is er nog de favoriete activiteit van flirtende tieners die iets teveel van de net besproken drank op hebben tijdens een gezellig avondje. Door de hogere temperaturen zou de libido dalen, waardoor de mensheid en masse geen zin meer zou hebben om zich voort te planten. Leuk geprobeerd, maar ook dit is natuurlijk een drogreden: de net genoemde tieners zullen zich echt niet laten ontmoedigen door dat graadje verschil want tsja: als ze zin hebben, dan hebben ze gewoon zin. Eigenlijk is het sowieso een goede vraag waarom klimaatdramatici zich druk maken om minder seks. Ze zouden eigenlijk blij moeten zijn, want als ze ergens haat aan hebben, is het wel de groei van de bevolking. Waar maken ze zich eigenlijk druk om, zou je bijna zeggen.

Maar zelfs al zouden de zorgen gerechtvaardigd zijn, dan nog is de hele discussie zinloos. Er is niets zo flexibel als het klimaat, dat al sinds mensenheugenis - en ver daarvoor - heen en weer heeft geschommeld als een hyperactieve kleuter. Onze invloed daarop is minimaal, en dat is juist zo mooi aan onze aarde: ze brengt zichzelf altijd wel weer in balans. Of wij nou veel avocados eten of niet.

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/10/ATTN__1145211255514332.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties