Klopjacht gaande na gewapende overval bij Roermond

Geen categorieaug 09 2019, 21:00
Het is hommeles in Limburg! Rond 17:00 uur werd een gewapende overval gepleegd tussen Swalmen en Roermond. Één verdachte is aangehouden, twee anderen zijn nog op de vlucht. Dat meldt het AD.
Een overval in een woning bij een winkel in Swalmen, leidde tot een mishandeling. De drie daders sloegen per auto op de vlucht. Na verloop van tijd stopte de auto en renden de verdachten weg een maïsveld in.
De politie schoot op één van de verdachten maar het is nog onduidelijk of deze verdachte ook gewond is geraakt. De aangehouden verdachte kon worden opgepakt bij een winkel in Roermond.
Helikopter en speurhonden maken onderdeel uit van een grote zoektocht naar de overige voortvluchtigen. De politie maakte zojuist bekend dat zij nóg een verdachte hebben weten aan te houden.
Waarschijnlijk degene waar op is geschoten in het maïsveld. Over de andere verdachte wordt momenteel nog niets nieuws bericht. De zoektocht is dus nog in volle gang. Enig signalement ontbreekt ook. Mocht u iets verdachts zien of horen, of heeft u tips, bel 112.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten