Knettergek: Horrorclown met mes jaagt op kinderen in Almere

Knettergek: Horrorclown met mes jaagt op kinderen in Almere

Het zieke fenomeen van de horrorclowns is overgeslagen naar Nederland. En daar moeten we absoluut niet blij mee zijn.

Dit fenomeen is afkomstig uit Amerika, waar bepaalde psychopaten het blijkbaar geweldig leuk vinden om zich als enge clowns te verkleden en vervolgens vrouwen en kinderen de stuipen op het lijf te jagen. De humor daarvan ontgaat mij volledig, maar deze trend is zo'n hit, dat er nu ook horrorclowns zijn in andere landen, waaronder in Australië en Nieuw-Zeeland.

Tot voor kort was er gelukkig geen melding gemaakt van zo'n gedrocht in Nederland.

Helaas, daar is nu verandering in gekomen:

De politie in Almere heeft de afgelopen dagen meerdere meldingen ontvangen over een ’horrorclown’. Deze clown zou met een mes in zijn handen achter kinderen aan zitten. De meldingen worden door de politie zeer serieus genomen en inmiddels is er een strafrechtelijk onderzoek gestart.

Afgelopen maandag werd de clown gespot in de Stripheldenbuurt. Logischerwijs waren kinderen en volwassenen zo bang dat ze naar de politie zijn gestapt. Helaas is de knettergekke 'clown' nog niet gepakt.

De politie heeft ondertussen een oproep geplaatst op Facebook met het verzoek aan inwoners van Almere om het meteen te melden als ze de horrorclown zien:

https://www.facebook.com/PolitieAlmereBuiten/posts/563774137155657:0

Daarnaast roept de politie de idioot in kwestie op om dit gedrag direct te staken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties