Knettergekke Belgen: 'Salah Abeslam is een modelgevangene'

Geen categorieapr 12 2016, 10:00
Die mensen zijn echt helemaal van het padje.
Hoe erg is het gesteld met de politieke correctheid in België, vraag je? Nou, wat vind je hiervan?

De bron noemt Abdeslam een modelgevangene. ,,Een heel brave jongen. Een voorbeeld voor veel andere gedetineerden, toch qua gedrag. We hebben geen enkele negatieve opmerking te melden over zijn doen en laten. En zijn eetlust is voortreffelijk.''

De bron werkt blijkbaar in de gevangenis waar Abdeslam vastzit. Die zegt ook dat Abdeslam er zo moe uitziet omdat een wacht acht keer per uur controleert of het wel goed gaat met Abdeslam, daarbij wordt het licht aangedaan, wat in de woorden van de bron "behoorlijk afmattend" is.
Daarom ziet Abdeslam er nu zo uit:
https://twitter.com/hbvl/status/719756149038256129?ref_src=twsrc%5Etfw
Het is absoluut verbazingwekkend en schokkend dat de Belgische autoriteiten op deze manier over deze massamoordenaar spreken. Blijkbaar zien ze hem nog altijd als een "jongen," niet als een massaslachter, wat hij toch werkelijk is.
En je bent niet helemaal lekker als je zo'n psychopatische moordenaar en aanhanger van de radicale islam vervolgens "een voorbeeld voor veel andere gedetineerden" noemt. Deze man is een massamoordenaar, een psychopaat, een monster. Hij heeft letterlijk meer dan honderd mensen de dood ingejaagd. Hem een "voorbeeld" noemen voor wie dan ook is simpelweg stuitend.
Zou er iets in het water zitten in België of is dit gewoon een cultureel probleem? Hoe dan ook, feit is dat het niet triester wordt dan dit. Wat een stel malloten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten