Knettergekke Nederlander is "Breiviks grootste fan"

Geen categoriejan 14 2015, 10:05
Er lopen nogal wat gekkies rond in ons land.
Voor wie dacht dat alleen moslims radicaal tot op het bot kunnen zijn, hier een verhaal over Anders Breivik. Of eigenlijk: over zijn grootste fan.
Het AD bericht namelijk dat een 36-jarige Nederlander gezien wordt als "de grootste fan" van de Noorse massamoordenaar.

Volgens het Noorse weekblad Morgenbladet is een 36-jarige Nederlandse man de fanatiekste volgeling van de Noorse massamoordenaar Anders Breivik. De afgelopen tijd duiken er steeds meer 'fansites' van Breivik op. De Nederlander zou volgens het Noorse blad de oprichter zijn van het grootste deel van die websites.

De man noemt zichzelf Angus Thermopylae en woont tegenwoordig in de Amerikaanse staat South Carolina. Elsevier meldt dat hij van 1999 tot 2003 in Den Bosch studeerde.
Deze idioot heeft verschillende sites opgericht waaronder The Commander Breivik Report. Aangenomen dat hij één en dezelfde persoon is, is hij ook jaren actief geweest op Fok.nl.
Toch is er een 'maar': Morgenbladet heeft onderzoek gedaan en is afgereisd naar South Carolina. Daar hebben ze de 'verdachte' gevraagd of hij de man achter de sites is.
Nee, nee, daar is niets van waar. Natuurlijk niet. Nee hoor. Niets te zien. Loop maar door.
Nou ja, misschien dat er toch iets te zien is want hij gaf wél toe bekend te zijn met de sites (hij is in ieder geval dus buitengewoon geïnteresseerd in Breivik) én te zijn verhuisd vanwege het Nederlandse immigratiebeleid.
Het meeste opvallende? Na het bezoek van de journalisten is Angus' grootste website nog maar één keer geüpdatet, terwijl de site daarvoor juist continu werd bijgewerkt.
Kortom, de kans is groot dat het wel degelijk om deze man gaat.
Hoe ziek moet je dan zijn? Om een man als Breivik te verheerlijken en hem neer te zetten als een vrijheidsstrijder. Een held? De man heeft onschuldige kinderen afgeslacht alleen maar omdat ze sociaaldemocratisch waren. Dan ben je niet alleen niet lekker, maar totaal gestoord. Of, en dit is veel enger, zó extreem dat je niet te onderscheiden bent van gewelddadige moslimradicalen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten