Knettergekke SJW eist verwijdering van 'racistische chocolade eentjes' uit Britse supermarkt

Knettergekke SJW eist verwijdering van 'racistische chocolade eentjes' uit Britse supermarkt

Ja ja, pure zwarte chocolade is nu ook al racisme volgens de hypergevoelige social justice warriors. Zeker als je het woord 'ugly' eronder zet. Dan slaan de stoppen door. Volgens onderstaande SJW is dat 'racistisch'.

Dit mag dus niet. Als je dit doet ben je 'af', fout en een nazi of zo. De Britse supermarktketen Waitrose heeft ondertussen 'excuses' aangeboden vanwege het incident zo lezen we in het Belgisch Nieuwsblad. Lekker laf wel van de supermarkt, maar ach, in het Verenigd Koninkrijk hoef je nergens meer van op te kijken. Voorstel: zet voortaan het woord 'pride' onder donkere chocolade. Probleem direct opgelost.

Veel beter had de supermarktketen dit als reactie kunnen geven:

De agressieve toon waarmee de SJW reageert op overduidelijke grappen dat ze wat chocola moet eten om tot rust te komen onderstreept het beeld:

Overduidelijk last van mentale kortsluiting.

We kunnen dan ook niets meer doen voor de dame in kwestie. Behalve dan een stukje chocolade pakken en genieten van de heerlijke cacao. Lieden als bovenstaande verdienen eigenlijk medelijden, maar het is vermoeiend om hen telkenmaal weer van geestelijke steun te moeten voorzien.

En wat moeten dergelijke lieden toch een vervelend leven hebben als ze overal racisme in zien en zich begeven in de giftige identiteitspolitiek. Zelfs de overheerlijke chocolade eentjes gunnen ze zichzelf niet. Nee, alles is 'racistisch' en als men dat gevoel bekruipt moeten anderen direct hun mening aanpassen.

Totalitair gedrag. Walgelijk.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties