Knokpartij aan boord KLM-toestel! Passagier weigert mondkapje te dragen, vechtpartij breekt uit

Knokpartij aan boord KLM-toestel! Passagier weigert mondkapje te dragen, vechtpartij breekt uit

KLM-vliegtuigen op Schiphol. Bron: NYC Russ / Shutterstock.com.

Een dronken passagier heeft voor flink wat ophef gezorgd aan boord van een KLM vlucht. De passagier, die duidelijk te diep in het glaasje had gekeken, weigerde een mondkapje te dragen. Dit tot onvrede van medepassagiers. Een massale knokpartij breekt uit. Op de beelden ziet men duidelijk dat er ook andere passagiers aan boord waren die niet allemaal keurig een mondkapje op hadden.

Op de beelden is te zien hoe opgefokt mensen kunnen raken. Een dronken passagier weigerde een mondkapje te dragen, dit tot woede van enkele medepassagiers. Die in het filmpje nog schreeuwden: 'Denk aan de kinderen' - maar vervolgens er wel vol op los meppen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Is dit iets wat we vaker zullen gaan zien komende tijd? Mensen die 'coronamoe' zijn, of juist gefrustreerd zijn door de afgelopen maanden?

Het personeel van KLM meldde dat op geen enkel moment de veiligheid in gevaar was. Ondanks dat de dronken passagier wat rake klappen ontving is het conflict niet geheel uit de hand gelopen. De kemphanen die zo nodig met elkaar op de vuist wilden gaan werden al snel op de grond gedrukt. Bij aankomst zijn beide passagiers gearresteerd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties