shutterstock 1565075557

Knokpartij aan boord KLM-toestel! Passagier weigert mondkapje te dragen, vechtpartij breekt uit

Geen categorieaug 02 2020, 12:00
Een dronken passagier heeft voor flink wat ophef gezorgd aan boord van een KLM vlucht. De passagier, die duidelijk te diep in het glaasje had gekeken, weigerde een mondkapje te dragen. Dit tot onvrede van medepassagiers. Een massale knokpartij breekt uit. Op de beelden ziet men duidelijk dat er ook andere passagiers aan boord waren die niet allemaal keurig een mondkapje op hadden.
Op de beelden is te zien hoe opgefokt mensen kunnen raken. Een dronken passagier weigerde een mondkapje te dragen, dit tot woede van enkele medepassagiers. Die in het filmpje nog schreeuwden: 'Denk aan de kinderen' - maar vervolgens er wel vol op los meppen.
https://twitter.com/MicHighClub/status/1289814188907311106?ref_src=twsrc%5Etfw
Is dit iets wat we vaker zullen gaan zien komende tijd? Mensen die 'coronamoe' zijn, of juist gefrustreerd zijn door de afgelopen maanden?
Het personeel van KLM meldde dat op geen enkel moment de veiligheid in gevaar was. Ondanks dat de dronken passagier wat rake klappen ontving is het conflict niet geheel uit de hand gelopen. De kemphanen die zo nodig met elkaar op de vuist wilden gaan werden al snel op de grond gedrukt. Bij aankomst zijn beide passagiers gearresteerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten