Koeman wil Pelle meenemen naar nieuwe club

Geen categoriemei 03 2014, 12:00
Ster.
Ronald Koeman heeft tegenwoordig zoveel respect voor Graziano Pelle dat hij de Italiaanse spits maar wat graag meeneemt naar een nieuwe club:

Met andere woorden: de kans dat Pellè vanavond in Alkmaar voor het laatst voor Feyenoord speelt, is overduidelijk aanwezig. 'Ik zou hem graag willen meenemen hoor', was Koeman gisteren opvallend eerlijk. 'Er zal belangstelling voor hem zijn. Het zou heel vreemd zijn als de interesse alleen maar uit Qatar of Dubai komt. Zeker als je al twee seizoenen brengt wat Graziano hier laat zien. En dan mag iedereen roepen dat het maar in de Nederlandse competitie is. Maar neem van mij aan dat Graziano veel beter is dan een aantal spitsen dat in de Premier League in Engeland rondloopt.'

Hilarisch genoeg noemen de Spaanse media Pelle als mogelijke toekomstige spits van... Barcelona. Dat team zou graag een stormram willen hebben. Zeg maar een type Pierre van Hooijdonk, in te zetten als het met tien minuten te gaan nog gelijk staat. (Of als je achter staat, natuurlijk)
Dat niveau lijkt me echt een stapje te hoog voor Pelle. Maar dat hij mee moet kunnen met Koeman naar een middenmoter in een mooie competitie lijkt me duidelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten