Kopschoppen in Tilburg!

Geen categoriemei 08 2018, 17:00
Op Dumpert.nl is zojuist een 'Boosmaakvidje van de dag' geplaatst. Op de video is te zien hoe twee jongens vechten en één van de twee vervolgens wordt belaagd! Het speelt zich allemaal af in Tilburg, Oud-Noord.
Kopschoppen lijkt nu steeds meer een echte sport te gaan worden. We raakten voor het eerst bekend met dit fenomeen en de term 'kopschoppen' door de voorvallen in Eindhoven en Breda. Hier en daar werd het een soort hype en nu heeft het dan het sportveld bereikt!
Er valt te zien hoe twee jongens met elkaar vechten. Het lijkt in het begin wat amicaal maar al vrij snel wordt duidelijk dat het er hard aan toe gaat. Wanneer één jongen dreigt te winnen rennen er een paar jongens, die duidelijk bij de groep horen, op hem af en beginnen hem te belagen. De jongen die filmt blijft gewoon dom lachen en als de belaagde jongen op de grond ligt begint het pas echt. Er wordt op hem ingeschopt maar hij wordt overeind geholpen terwijl hij het uitschreeuwt. Zelfs als hij weg wil lopen krijgt hij nog een trap na van degene die hem overeind hielp.
Mocht iemand tips of informatie hebben, laat het de politie Tilburg dan weten. Wat een trieste actie maar zelden zo goed in beeld gebracht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten