Krakers zijn criminelen: zo moeten ze ook behandeld worden

Geen categorienov 07 2010, 17:45
Hier kan ik dus echt niet tegen:

Het rechtstreeks uitgezonden televisieprogramma Buitenhof is zondag verschillende keren verstoord door actievoerende krakers. In het discussieprogramma interviewde presentator Clairy Polak PvdA-burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan.

Na het eerste kwartier van het programma werd er een spandoek gehesen voor het raam naast de presentatietafel.

Met het spandoek ageerden de krakers tegen leegstand. De krakers roeren zich sinds de invoering van het kraakverbod op 1 oktober. Vanaf dat moment is kraken officieel verboden. Krakers hebben al vaker gewelddadig geprotesteerd tegen het kraakverbod.

Ik heb onderhand wel genoeg van deze criminelen en hun zielige organisaties. Kraken is een misdaad. Je eigent je een pand toe dat aan een ander toebehoort. Dat is nooit en te nimmer acceptabel.
Dit soort marxistische criminelen moeten keihard aangepakt worden. Opsluiten die hap en pas vrijlaten als ze toezeggen geen huizen of panden meer te zullen afpakken van andere mensen.
Als je ergens gratis - of bijna gratis - wil wonen, moet je maar onder een brug bivakkeren. Wil je dat niet - omdat het zo koud is en dergelijke - dan moet je maar gewoon werken voor je geld en op een normale en legale manier een huis huren. Zo moeilijk is dat niet; miljoenen Nederlanders doen het al.
Het kabinet Rutte-Verhagen moet maar eens korte metten maken met dit soort figuren. Verklaar krakers gewoon de oorlog. Kraakpanden sluiten, krakers opsluiten. En als ze de politie aanvallen mag die terugmeppen - en goed ook. Aanpakken die hap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten