Krakerstuig We Are Here kraakt kapperszaak in Amsterdam

Krakerstuig We Are Here kraakt kapperszaak in Amsterdam

En zo krijgt Forum voor Democratie er gratis en voor niets weer flink wat kiezers bij. Dank!

Het is ongelooflijk, maar de knettergekke asielactivisten en illegalen van We Are Here zijn niet eens bijna van plan om zich aan de Nederlandse wet te houden. Niet alleen zijn ze illegaal bezig door in Nederland te zijn -- ze hebben immers geen verblijfsvergunning gekregen -- maar ze maken het nóg erger door vervolgens woningen en andersoortige gebouwen van burgers te kraken. Zo moet een kapperszaak in Amsterdam Noord er nu aan geloven:

Vijftien leden van vluchtelingencollectief We Are Here hebben zondagmiddag hun intrek genomen in een leegstaand winkelpand bij het Buikslotermeerplein. De groep heeft hun kraak schriftelijk aangekondigd bij omwonenden. Een van hen is wethouder Wonen Laurens Ivens (SP).

Het moet maar eens afgelopen zijn met deze gekkigheid. Slechts twee weken geleden kraakten deze malloten een pand bij de ambtswoning van Femke Halsema, je weet wel, de gloednieuwe burgemeester van Amsterdam. En nu dit.

Het ergste aan dit verhaal is dat de illegale krakers gewoon gebruik kunnen maken van de Amsterdamse bed-bad-brood-voorziening. Maar: dat vinden ze niet goed genoeg. Die moeten ze overdag namelijk verlaten. En dat willen ze niet. Nee, nee, dat kan niet. Zij, illegale immigranten, zijn hier de baas, niet de Nederlandse overheid, laat staan de Nederlandse búrger.

Het zal de dames en heren krakerstuig verbazen, maar de gewone Nederlander is daar helemaal klaar mee. Er is een reden dat de meerderheid géén verruiming van het kinderpardon wil, om maar iets te noemen.

Geen wonder natuurlijk dat een man als Jan Dijkgraaf de Amsterdamse leider van Forum voor Democratie, Annabel Nanninga, al even feliciteert met al die nieuwe kiezers voor de partij. Want ja, zo gaat het wel heel snel met die partij. Hoe meer We Are Here in actie komt, hoe meer overlast ze veroorzaken, hoe groter partijen als FVD worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer