Kwart SP'ers gelooft in ufo's

Geen categoriemei 22 2013, 11:00
Samenzweringen.
Aangezien ze op Spits dit nieuws presenteren als 'kwart PVV-stemmers gelooft in ufo's' dacht ik, laat ik het eens van de andere kant belichten:

Vooral mensen die op PVV en SP stemmen, geloven in complotten. Stemmers op christelijke partijen zijn het minst vatbaar voor samenzweringstheorieën. Je bent niet kierewiet als je in ufo's gelooft. Dan zouden namelijk veel te veel mensen kierewiet zijn. Want alleen al van de mensen die op de PVV stemmen, gelooft meer dan een kwart in vliegende schotels. Zij, én bijna een kwart van de 50Plus-aanhang, meer dan vijftien procent van de GroenLinksers, en een achtste van de PvdA- en SP-stemmers.

De reden dat Spits alleen maar de PVV noemt - in de titel - is natuurlijk dat ze de PVV willen neerzetten als een 'rare' partij. U weet wel, een partij van, voor en door 'samenzweringstheoretici'.
Jammer, maar het blijkt dus dat een aanzienlijk deel van de kiezers één of meerdere 'samenzweringstheorieën' aanhangt. Dan sta je als anti-PVV site toch wel een beetje voor gek he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten