Laf Hamas verstopt zich achter kinderen en zieken

Geen categorieokt 27 2018, 16:00
Het is een lafhartige terroristische organisatie. Schandalig.
Als je wilt weten hoe schandalig Hamas te werk gaat, zoek niet verder dan deze afbeelding:
https://twitter.com/IdoDaniel/status/1056109270931042305
Op de afbeelding zie je een trainingsfaciliteit van Hamas. Israël nam dit gebouw vannacht onder vuur. In het gebouw was flink wat ammunitie aanwezig.
Je zou denken; prima dat Israël zo'n doelwit aanvalt. Ja. Maar het was ongetwijfeld toch niet gemakkelijk om dat te doen. Het kamp was namelijk omringd door een ziekenhuis, twee scholen, én een moskee. Met andere woorden, Hamas had het trainingskamp midden in de bebouwde kom gezet, in een ogenschijnlijk volkomen normale woonwijk.
Misselijkmakend, natuurlijk, maar helaas doet Hamas dit al jaren. Sterker nog, de organisatie is berucht om het gebruik van dit soort wanstaltige tactieken.
Het meest zorgwekkende hieraan is dat de zogenaamde 'internationale gemeenschap' -- laat staan de islamistische sponsoren van Hamas in, o.a., Iran -- er helemaal niets aan doet. Sterker nog, iedere keer dat Israël optreedt krijgt zij de wind van voren. Blijkbaar moet de joodse natiestaat het maar gewoon accepteren dat Hamas met enige regelmaat raketten afvuurt op Israëlische burgers:
Geen enkel land zou dat accepteren... nee, ook niet als de terreurorganisatie in kwestie zich vervolgens achter oude mannen en vrouwen, kinderen, gelovigen, en zieken verstopt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten