Laffe Nederturken doen aangifte tegen bedreigde en gepeste Ebru Umar

Geen categoriejul 29 2016, 11:00
Ebru Umar heeft het weer aan de stok met enkele lafhartige Nederturken. Ditmaal besloten de lui om maar eens aangifte te doen tegen de columniste.
Ik zou niet graag in de schoenen van Ebru Umar willen staan. In het ene land - Turkije - wordt ze opgepakt, vastgezet en krijgt ze landarrest. Omdat ze zogenaamd erg beledigend geweest is over de president van het land. In het andere land - Nederland - wordt ze niet alleen achtervolgd door stalkende personages uit het eerstgenoemde land, maar ook dáár lijkt ze de politie op haar dak te krijgen.
De aanklacht? Ironisch genoeg wederom belediging. En dan niet van Nederlandse personen of instituties, maar diezelfde Turken die massaal aangifte tegen haar doen:

"Tegen de Turks-Nederlandse columniste Ebru Umar is opnieuw aangifte gedaan. Stichting Turks-Islamitische Culturele Federatie en 22 Turkse Nederlanders eisen vervolging wegens belediging. Umar dreigt ook al vervolgd te worden voor groepsbelediging van Marokkanen.

Volgens de aangevers heeft Umar Turkse Nederlanders meerdere keren vergeleken met NSB'ers. Daarnaast noemde ze hen geitenneukers en lui en meent ze dat hun Nederlanderschap is mislukt. De aangevers zijn van mening dat de columniste zich stelselmatig schuldig maakt aan het vernederen en kleineren van de Turkse gemeenschap."

Tegen een stootje kunnen is er kennelijk niet meer bij, maar dat ter zijde. Die Turkse organisaties hebben de inmiddels wereldberoemde lange tenen in grotere hoeveelheden geïmporteerd dan Turkse pizza's of thee. Gelukkig is onze politie daar wel tegen bestand, toch? Nou nee: die weet zich geen raad met deze indringing der Turkse lichtgeraakten. In plaats van échte boeven vangen gaan ze dan ook achter de volkomen ongevaarlijke Ebru aan:

"Het Openbaar Ministerie is inmiddels druk met meerdere aanklachten tegen Umar. Recent deden zes mensen aangifte van in hun ogen beledigende teksten over Marokkanen. De politie neemt die aangiften serieus, ze zijn inmiddels in handen gegeven van het Openbaar Ministerie."

Ik moet toegeven: veel teksten van Ebru waarover nu aangifte wordt gedaan verdienen de schoonheidsprijs niet. "Minder minder Mocro's" is iets waarvoor ook Wilders al voor de rechter gedaagd is. Ook termen als "NSB'ers" en "geitenneukers" hebben klaarblijkelijk de revue gepasseerd.
Maar bedenk wel: dit is een vrouw die maar niet met rust gelaten wordt. Elke dag wordt ze uitgescholden, bedreigd, bespuugd of anderszins psychologisch aangepakt door dit tuig. Ebru heeft moeten onderduiken op vreemde adressen omdat haar eigen huis (!) door dreigementen van Nederturks tuig onbewoonbaar was worden. Is het in die context gek dat je dan af en toe even je geduld verliest en met termen als 'NSB'ers' begint te zwaaien?
Nee, natuurlijk niet. Hele mensenmassa's zouden stukken ergere dingen hebben gezegd dan Ebru, en waren ook al jaren eerder uit hun slof geschoten. Het is misschien niet al te fraai wat ze opmerkt, maar ieder mens heeft een grens die je vanzelf een keer bereikt als je maar lang genoeg doorgaat met treiteren, zuigen, levens verwoesten en intimideren.
Het is dan ook te hopen dat de politie alle aangiften tegen deze dappere vrouw seponeert. Dat onze jongens in het blauw het überhaupt al zover hebben laten komen is eigenlijk al een gotspe. Ebru is hier namelijk het slachtoffer, en zeker niet de dader.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten