Leefbaar: "Roep 6 mei uit tot dag van het vrije woord!" Extreem-links: "6 mei is nazi meet-up dag!"

Leefbaar: "Roep 6 mei uit tot dag van het vrije woord!" Extreem-links: "6 mei is nazi meet-up dag!"

Het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting is nu blijkbaar nazistisch.

Leefbaar Rotterdam heeft een bijzonder goed idee. De jongerenorganisatie van de partij wil dat 6 mei voortaan wordt uitgeroepen tot de Dag van het vrije woord. Niet zo'n gek idee, die dag komt dan immers direct na de Dodenherdenking op 4 mei en Bevrijdingsdag op 5 mei. Van de Doden, naar de Bevrijding, naar het Vrije Woord. Een schitterend rijtje.

Daarnaast is 6 mei natuurlijk een bijzonder belangrijke dag voor Nederland omdat dit de dag is waarop Pim Fortuyn om zeep werd geholpen door de extreemlinkse Volkert van der Graaf. Die moord was niet alleen aanslag op Fortuyn zelf (en diens mening), maar op onze hele democratie én op de vrijheid van meningsuiting van ons allemaal. Hoe beter die dag te herdenken dan door 6 mei voortaan aan te grijpen om ons publiekelijk hard te maken voor dit verworven recht?

Tenslotte is het ook nog eens zo dat links Nederland niets heeft geleerd van de demonisering van Fortuyn. Sterker nog, maar al te veel mensen met een uitgesproken mening worden net zo verketterd. Kijk maar naar de hetzes tegen Thierry Baudet en Jan Roos. Als we 6 mei veranderen in De dag voor de vrijheid van meningsuiting maken we in ieder geval duidelijk aan dreigtokkies dat wij pal voor onze rechten staan en ze nooit -- nooit, nooit! -- zullen opgeven.

Wat dat betreft geven ze in Rotterdam dit jaar weer eens het goede voorbeeld. Op 6 mei aanstaande is het precies 15 jaar geleden dat Fortuyn op brute wijze vermoord werd door een ecoterrorist. Dit keer pakt Rotterdam nog groter uit dan normaal. Joost Eerdmans, Wierd Duk, Martin Bosma en Afshin Ellian zullen allemaal spreken, Lee Towers zal live optreden en, oh ja, Rita Verdonk zal samen met Leon de Winter de Pim Fortuyn Prijs uitrijken.

Dat wordt dus een buitengewoon mooie bijeenkomst. Maar raad eens wie daar alweer moeite mee hebben? Juist: onze vrienden van radicaal-links:

Screen Shot 2017-05-03 at 13.14.32

Ah ja, natuurlijk, de nazi-kaart wordt weer getrokken. Want deze mensen zijn zowaar kritisch op het linkse multicul-evangelie, en dus moeten ze wel moderne Hitlers zijn. Toch? Volstrekt logisch. Dat Afshin Ellian zelf een immigrant is doet daar niets aan af.

Het is om kotsmisselijk van te worden, maar Jans achterlijke tweet werd onmiddellijk geretweet door andere linkse gekkies waaronder, hoe kan het ook anders, Anne Fleur Dekker. Want Hare Majesteit de linkse koningin houdt wel van wat demonisering -- waarna ze vervolgens huilend roept dat ze moet 'onderduiken' als ze een boos e-mailtje krijgt.

Screen Shot 2017-05-03 at 13.17.31

Dat meisje heeft het wel druk met haar vuilspuiterij zeg! Eerst moeten die vreselijke joden zionisten het ontgelden, en nu al die walgelijke racistische nazistische rechtse mensen. Nog even en ze heeft niemand meer over om op af te geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties