Lekker rellen! Migranten in Italië op de vuist met politie... omdat ze opvang aangeboden kregen

Geen categorieaug 25 2017, 10:00
Een typisch gevalletje stank voor dank: migranten die een opvangplek aangeboden krijgen en dan alsnog de boel kort en klein gaan slaan.
Een Engels gezegde luidt: "Don't bite the hand that feeds you". Dat is uiteraard een hoop wijsheid, maar helaas geen boodschap waar migranten hier iets mee doen, zo blijkt maar weer. Die zijn namelijk lekker op de vuist gegaan met de politie van Rome:

In het centrum van Rome zijn rellen uitgebroken nadat een groep van 800 migranten afgelopen weekend uit een kantoorgebouw was gezet. Volgens de politie zijn zeker twee mensen aangehouden en dertien mensen gewond geraakt.

Gezellig! Ik waarschuw alvast: deze gebeurtenissen zijn weer eens een typisch bewijs dat deze mensen allesbehalve op zoek zijn naar simpelweg een veilig onderkomen. Als dat zo was - want je bent hier toch als 'vluchteling'? - dan zou je meer dan dankbaar zijn met elk dak boven je hoofd waar niet op elk moment een mortiergranaat doorheen kan komen knallen. Lijkt me niet meer dan logisch, maar zo zit de gemiddelde migrant dus niet in elkaar.
Net als de linkse medemensen die het zo graag voor ze opnemen, waren deze lui namelijk nogal een fan van kraken. Zo'n 800 bezetten er al sinds 2013 een kantoorpand. Behalve dat ze natuurlijk geen enkel recht hebben om daar te zitten, is dat natuurlijk funest voor zo'n pand: zie het nog maar eens te verhuren als het vier jaar lang is uitgewond door 800 Ethiopiërs en Eritreërs.
De Italiaanse politie vond het hoogtijd om eens een einde te maken aan de belachelijke situatie. Ze kwamen daar zowaar echter niet met lege handen aan: de nepvluchtelingen kregen allemaal een plek aangeboden in een opvang. Dat ze die titel eer aandoen bleek echter wel uit hun antwoord: 'nee bedankt, we zitten hier eigenlijk veel liever dan in zo'n krappe opvang' kwam het op neer.
'Je moet het er maar mee doen, ondankbaren' dacht de politie waarschijnlijk zeer terecht, alvorens ze die krakers dan maar hardhandig het gebouw uitwerkten. Maar dat lieten de migranten niet op zich zitten: sindsdien zijn ze op een aangrenzend plein dus lekker aan het rellen, omdat ze maar niet naar die opvang willen. Hallo, luister eens: als je hier nou echt te weinig ruimte hebt, dan ga je toch lekker terug naar je eigen land? Zeeën van ruimte heb je daar als ik het zo hoor, wat niet zo gek is als iedereen maar vertrekt. Wat mij betreft mogen jullie vandaag nog vertrekken. Doei!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten