Libertarische held Rand Paul: "Barack Obama bespioneerde mijn campagne ook!"

Libertarische held Rand Paul: "Barack Obama bespioneerde mijn campagne ook!"

Er komt steeds meer informatie naar boven waaruit blijkt dat Barack Obama zich in de laatste maanden van zijn presidentschap als een halve tiran gedroeg.

Eerder zei Donald Trump al dat Obama zijn campagne bijzonder nauwlettend in de gaten hield. Nou ja, hij deed dat op de voor hem gebruikelijke botte manier: hij werd afgeluisterd, zei hij. Het linkse mediakartel vond die beschuldiging echt niet kunnen; dit terwijl de afgelopen maanden duidelijk is geworden dat de inlichtingendiensten Trump en zijn bondgenoten zo ongeveer aan het stalken waren. Vervolgens werd gevoelige informatie over Trumps mensen door Obama-fans verspreid in de hele overheid. En ja, toen Trump eenmaal won werd die informatie doorgegeven aan de media, die daarop de aanval openden. Daar zijn ze nog steeds niet mee opgehouden.

Dat is al erg genoeg, maar het verhaal over het machtsmisbruik van de regering-Obama wordt zo mogelijk nog erger. De libertarische held Rand Paul laat namelijk weten dat hij waarschijnlijk óók bespioneerd is door Trumps voorganger:

Sen. Rand Paul (R-KY) on Friday told Breitbart News that several sources have told him that the Obama administration spied on his presidential campaign. “We’ve had several people come to us and say that it happened. I don’t have access to that information, but I’ve been very concerned that too many Americans’ information is being culled through without a warrant,” he told Breitbart News.

"Ik heb zelf nog geen feiten gezien waaruit honderd procent zeker blijkt dat het gebeurd is, maar meerdere bronnen zijn naar ons toegekomen en hebben ons verteld dat het echt zo is. Daarom wil ik dit onderzoeken, en ook meteen ontdekken waarom ik hier niet over geïnformeerd was. Is dat bewust gedaan?" vraagt hij zich af.

Op Twitter voegt hij daar aan toe dat hij zelfs formeel tekst en uitleg heeft gevraagd van het Witte Huis:

?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.breitbart.com%2Fbig-government%2F2017%2F05%2F05%2Fexclusive-rand-paul-says-obama-administration-may-have-spied-on-his-campaign%2F

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de vorige regering zijn macht op vreselijk wijze heeft misbruikt om de huidige regering zwart te maken. Zo is Obamas national security adviser (nationale veiligheidsadviseur, wat een toppositie is in het Amerikaanse systeem) Susan Rice verantwoordelijk voor het lekken van informatie over Trump-bondgenoten die al dan niet contact hadden met Rusland (of Russische diplomaten of bedrijven).

In Nederland is er vooral aandacht voor de zogenaamde 'banden' van de regering-Trump met Russen, maar in Amerika zelf wordt terecht steeds meer aandacht besteed aan het feit dat Obama, Rice en al die andere Democraten zich op vreselijke wijze misdragen hebben in het laatste jaar van Obamas presidentschap. Het is volstrekt helder dat de inlichtingendiensten misbruikt zijn om informatie te verzamelen over Trump, diens bondgenoten en nu dus ook over andere Republikeinen, puur en alleen met het doel om ze te beschadigen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer