Lichaam Farida Zagar gevonden

Geen categorienov 11 2011, 18:47
Vreselijk.
De politie van Spijkenisse heeft een lichaam gevonden met een afgehakte (of verloren) voet. Iedereen vreest met grote vrezen dat dit het lichaam is van Farida Zagar, de 22-jarige die op 5 augustus vorig jaar verdween.
Op dit moment wordt er DNA-onderzoek verricht om te bepalen of dit inderdaad Farida is. De politie zegt dat de kans zeer groot is dat dit inderdaad het geval is.

In verband met de verdwijning van de toen 22-jarige vrouw zit een 34-jarige man uit Spijkenisse vast. Hij wordt verdacht van ontvoering dan wel diefstal met de dood tot gevolg. Zijn voorarrest is dinsdag met 30 dagen verlengd.

De verdachte kwam in beeld nadat hij gearresteerd was in verband met bedreiging en verboden wapenbezit. Bij huiszoeking kwam de politie ineens de tas tegen van Farida. In de achtertuin werd vervolgens een voet (van Farida) gevonden.
Het moge duidelijk zijn dat Faridas laatste uren ongelooflijk erg zijn geweest. Moge de dader nooit maar dan ook echt nooit meer vrijkomen.*
*Helaas geldt natuurlijk dat we in Nederland te maken hebben met D66-rechters die meer medelijden kunnen opbrengen met daders dan met hun slachtoffers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten