Lief! Dankzij anonieme donateurheld kan dit zieke 3-jarige kindje eindelijk weer praten en eten

Geen categorieapr 09 2015, 17:00
De ongelofelijke kracht van liefdadigheid heeft het leven van de 3-jarige Kaitlin gered.
De drie jarige Kaitlin Nguyen uit Californië werd geboren met een ernstige afwijking aan haar lymfeklieren. Door die aandoening had het kleine meisje de grootste moeite met zaken die heel gewoon zijn voor iedere ander, zoals lopen, praten of eten. Haar wang was volledig misvormd:
o-KAIT-570.jpg2
Kaitlins ouders hadden uiteindelijk de lastige knoop doorgehakt, en maakten een afspraak met Dr. Gregory Levitin, die chirurg is bij het Mount Sinai Roosevelt-ziekenhuis in New York. Levitin vertelde de geschokte ouders zowel goed als slecht nieuws: ja, hij kon dit meisje helpen en haar problemen met haar lymfeklieren oplossen. Maar nee: de zorgverzekering vergoedde deze aanpak niet, waardoor het voor een doodgewoon echtpaar als de Nguyens simpelweg onbetaalbaar zou zijn om de medische problemen van hun oogappeltje Kaitlin op te lossen.
Maar gelukkig: er bestaat nog zoiets als liefdadigheid. Er was namelijk ook nog een donateur. Hij was al eerder actief en had de aanzienlijke operatie betaald van een man die een gigantische moedervlek had laten verwijderen. Na afloop vertrouwde hij de chirurg toe dat hij daar zeer van onder de indruk was en in principe bereid was om nog een operatie te vergoeden.
Dus toen de ouders van Kaitlin ten einde raad aanklopten bij chirurg Levitin, nam laatstgenoemde opnieuw contact op met de anonieme donateur. En ja: hij bleek bereid de operatie te betalen. Dus zo geschiedde. Dit was dus Kaitlin voordat de operatie was uitgevoerd, samen met haar ouders en dokter Levitin:
o-KAIT-570
En dit is erna:
o-KAIT-570.jpg1
Een wereld van verschil! Wat is het toch prachtig dat mensen dat vaardigheid hebben zich in te leven in de levens van wildvreemde mensen en zich daarmee zo te identificeren dat ze een klein kind een dure operatie schenken. Haar leven is nu voorgoed veranderd. Verbeterd, zelfs. Dankzij deze gift. Een sterk staaltje menselijkheid!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten