Lil' Kleine zet bodyguards in tegen biergooiers

Lil' Kleine zet bodyguards in tegen biergooiers

Lil' Kleine, gigantische kneus met kapsones van hier tot ginder, meent bodyguards in te moeten zetten tegen zogenaamde biergooiers. Via het AD.

Lil' Kleine en Ronnie Flex zijn het soort 'artiesten' waar ze in Twente en de Achterhoek niet zo van gediend zijn. Men gaat er niet speciaal voor naartoe maar het 'overkomt' de aanwezigen van een festival of een uitgaansgelegenheid dat zulke wappies optreden.

Bij ieder optreden geeft het publiek signalen af in de vorm van boegeroep en vliegt er weer een pilsje richting het podium. Zelf met enige regelmaat meegemaakt, hartstikke leuk. Vaak nog verrekt goed gemikt ook maar dat komt door de jarenlange training door bezoek aan de band Normaal en de Zwarte Cross. Het verschil is echter dat Normaal het altijd aanmoedigde en het eerder een teken van respect was, waar dat bij figuren als Lil' Kneusje duidelijk een teken is van afwijzing. Toch blijven ze het telkens weer proberen en flippen die bodyguards weer. Vorig jaar moesten de bodyguards van Lil' Kleine zelfs nog in bedwang worden gehouden door de beveiligers van een hotel/Grand Café in Oldenzaal. Nu ging het dus weer mis in Saasveld, een tijd terug ging het mis in Losser.

Donderstraal gewoon een eind op uit Twente en de Achterhoek als je dezelfde bagger blijft produceren en loopt te janken als je door een pilsje wordt geraakt (helemaal als je zelf wel een fles champagne leegspuit). Waarom de organisatoren van festivals deze figuren nog blijven aanhalen (terwijl ze heel goed weten hoe het af gaat lopen) is mij een raadsel.

Lees meer over:
Twente lil kleine rapper

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties