'Lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger om het leven gekomen door een misdrijf'

'Lokale PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger om het leven gekomen door een misdrijf'

Bron: bofotolux / Shutterstock.

Politicus Jack de Vlieger was amper een jaar de fractievoorzitter van de PvdA in Sint-Michielsgestel, maar is volgens politiebronnen het slachtoffer geworden van een misdrijf. Zaterdagavond werd bekend dat een persoon om het leven is gekomen van een waarschijnlijk misdrijf. Dat blijkt nu dus te gaan om PvdA'er De Vlieger.

De Vlieger werd zaterdagavond dood gevonden in een huis aan de Regent Smitsstraat in het Brabantse Sint-Michielsgestel. De politie gaat direct uit van een misdrijf en heeft zelfs al een verdachte aangehouden. Wat exacte rol van de verdachte is is nog onbekend. Wel is er inmiddels een groot onderzoek gestart.

Middels witte schermen heeft de politie de straat van het huis waar De Vlieger dood werd aangetroffen afgezet. Waarom De Vlieger -naar alle waarschijnlijkheid- om het leven is gebracht en door wie is volgens de politie nog niet bekend.

Jack de Vlieger was sinds 4 september 2019 fractievoorzitter van de PvdA in Sint-Michielsgestel. In de jaren daarvoor was hij bestuurder bij de Abvakabo FNV, later gefuseerd tot de FNV.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties